ΑΡΧΙΚΗ Internet Κάντε διαφορετική πλοήγηση στο Internet απ΄ότι είχατε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Κάντε διαφορετική πλοήγηση στο Internet απ΄ότι είχατε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

1 min read
0
1,702
Κάντε διαφορετική πλοήγηση στο Internet

Κάντε διαφορετική πλοήγηση στο Internet 

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα προγράμματα περιήγησης και δοκιμάστε έναν εναλλακτικό Browser.

Οι εναλλακτικοί browsers που κυκλοφορούν στο internet είναι πάρα πολλοί με εξαιρετικές δυνατότητες και χωρίς περιορισμούς, παρόλα αυτά οι περισσότεροι χρήστες επιλέγουν για την περιήγησή τους στο internet καθιερωμένα και εμπορικά προγράμματά όπως ο Google Chrome, Internet Explorer, Edge, Mozila Firefox.

Στο παρακάτω άρθρο θα σας παρουσιάσουμε εναλλακτικές προτάσεις browsers με ιδιαίτερα και μοναδικά χαρακτηριστικά.

WhiteHat Aviator – Ασφάλεια και απλότητα

Εάν σας απασχολεί το ζήτημα της διατήρησης της ανωνυμίας σας στο internet και θέλετε το browsing να γίνεται με απόλυτη ασφάλεια τότε ο browser σας πρέπει να είναι ο WhiteHat. Είναι ένας browser δωρεάν που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ ο οποίος ανοίγει σε ingognito mode (ανώνυμα) εξ ορισμού. Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση την αυτόματη αναπαραγωγή video (autoplay) αλλά και κάθε φορά που κλείνετε το πρόγραμμα σβήνει τα ίχνη της περιήγησης σας. Τέλος ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου browser είναι δεν συνδέει τις αναζητήσεις που κάνετε με το προφίλ σας, για διαφημιστικούς σκοπούς όπως κάνει ο Chrome.

Midori – Για υπολογιστές με περιορισμένες δυνατότητες και λίγη μνήμη

Εάν έχετε κάποιον παλαιό υπολογιστή και χρειάζεστε μία ελαφριά εφαρμογή για browsing τότε ο Midori είναι για εσάς. Με εύκολο Interface και απλός στην χρήση θα σας προσφέρει γρήγορη και ασφαλή περιήγηση. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να εκτελέσετε όλες σας τις εργασίες στο internet. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι πρόκειται για μία πολύ ελαφριά εφαρμογή. Διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ.

Citrio – ο media browser

Ο Citrio είναι και αυτό ένας δωρεάν browser που κατεβάζετε από εδώ, και συνοδεύεται από πολλές πρόσθετες δυνατότητες για όσους ασχολούνται με το κατέβασμα αρχείων. Έχει ενσωματωμένο Bit Torrent client που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε βίντεο που βλέπετε on-line (π.χ youtube) ενώ διαθέτη και download manager για να έχετε οργανωμένα τα αρχεία που κατεβάζετε. Εκτός από την δυνατότητα που σας επιτρέπει να συνεχίζεται το downloading από εκεί που το είχατε αφήσει, το πρόγραμμα σας επιτρέπει να αυξήσετε την ταχύτητα με την οποία κατεβάζετε αρχεία έως και πέντε φορές ταχύτερα!

AlienForce – Ο browser τον εξωγήινων

Ο AlienForce είναι ουσιαστικά μία εναλλακτική εκδοχή του Firefox ή οποία ισχυρίζεται ότι αυξάνει και την ταχύτητα περιήγησης στο internet. Διαθέτη ένα πολύ αξιόλογο interface και έναν ιδιαίτερο τρόπο στην εμφάνιση τον tabs. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Internet

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Οι καλύτεροι τρόποι αναζήτησης στο Google

Χρησιμοποιώντας τους παρακάτω τρόπους αναζήτησης στο google τα αποτελέσματα που θα μας εμφ…