ΑΡΧΙΚΗ Gadgets 30 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να φορτίσετε πλήρως το Smartphone σας!

30 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να φορτίσετε πλήρως το Smartphone σας!

1,346
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Το μόνο που χρειάζεστε είναι 30 δευτερόλεπτα για να φορτίσετε πλήρως το Smartphone σας

Ερευνητές σε μία εταιρεία τεχνολογίας από το Ισραήλ έχουν αναπτύξει μία νέα μπαταρία η οποία είναι σε θέση να αποθηκεύσει ένα εξαιρετικά υψηλό φορτίο ώστε σε μόλις 30 δευτερόλεπτα να φορτίσετε πλήρως ένα Smartphone.

Όλοι έχουμε ακούσει για Quick Charge 2.0 καθώς και Fast Charging τεχνολογίες που κυκλοφορούν τελευταία και έχουν να κάνουν με την γρήγορη φόρτιση κινητού, πρώτη φορά όμως ακούμε ότι θα υπάρχει τρόπος να φορτίσετε πλήρως το Smartphone σας μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι έχουν αναπτύξει μία νέα γενιά ηλεκτροδίων με νέα υλικά που τα ονομάζουν MFE Multi Function Electrode. Από την μία πλευρά λειτουργεί η μπαταρία σαν ένας υπερ-πυκνωτής με μεγάλη φόρτιση και την άλλη πλευρά της είναι σαν ένα ηλεκτρόδιο λιθίου με αργή εκφόρτωση.

Η εταιρεία παράγει «nanodots» που προκύπτουν από βιο-οργανικό υλικό, τα οποία εξαιτίας του μεγέθους τους έχουν αυξημένη χωρητικότητα όσον αφορά στα ηλεκτρόδια και απόδοση ηλεκτρολυτών, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μπαταριών οι οποίες μπορούν να φορτίζονται σε λεπτά αντί για ώρες. Ειδικότερα, τα nanodots είναι στην ουσία μόρια πεπτιδίων που έχουν συντεθεί χημικά.Ακόμα το όλο project είναι σε εργαστηριακό επίπεδο αλλά σύντομα όπως λένε και οι ερευνητές θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κοινή παραγωγή.

 

Διαβάστε επίσης : Δώστε μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας στις συσκευές σας

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In Gadgets

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είναι η έξυπνη κλειδαριά ; και πως ενισχύει την ασφάλεια.

Μία έξυπνη κλειδαριά-smart lock ενισχύει την προστασία και την ασφάλεια του σπιτιού και τη…