ΑΡΧΙΚΗ Tech News Την θεωρούσαν νεκρή…..και για 10 χρόνια ζούσε σε internet cafe!

Την θεωρούσαν νεκρή…..και για 10 χρόνια ζούσε σε internet cafe!

30 second read
0
2,693

‘Αλλη μία υπόθεση αποχαύνωσης από τα Video Games ήρθε στην επιφάνεια, που αλλού…. και πάλι στην Κίνα!

Μία έφηβη κοπέλα 14 ετών από την Κίνα εξαφανίστηκε από το σπίτι της το 2005 με αφορμή μία λογομαχία που είχε με τον πατέρα της. Μετά από δέκα χρόνια ανακάλυψαν ότι ζούσε σε διάφορα internet cafe και δημόσιες τουαλέτες.

Η 24χρονη σήμερα Xiao Yun, που χρησιμοποιούσε πλαστή ταυτότητα, συντηρούσε τον εαυτό της παίζοντας παιχνίδια και δουλεύοντας ως ταμίας στα cafe αυτά. Είναι fan του online παιχνιδιού Cross Fire, στο οποίο είναι πολύ καλή και άλλοι παίκτες την πλήρωναν για να παίξει για λογαριασμό τους το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η αστυνομία την εντόπισε σε έναν έλεγχο ρουτίνας και της επέβαλε πρόστιμο γύρω στα 200 ευρώ για την πλαστή ταυτότητα.

Οι γονείς της την θεωρούσαν ότι ήταν νεκρή, η ίδια δηλώνει ότι είχε ξαναφύγει από το σπίτι της αλλά επέστρεψε και όταν ζήτησε λεφτά από τους γονείς της και δεν της έδωσαν, τότε αποφάσισε να φύγει μια και καλή. Για 10 χρόνια οι γονείς της φρόντισαν να μην αλλάξουν αριθμό τηλεφώνου, μήπως αποφασίσει να τους τηλεφωνήσει.

Εδώ να θυμίσουμε ότι έχει ξανασυμβεί παρόμοια περίπτωση πάλι στην Κίνα το 2013, όπου ένας άνδρας που ήταν εθισμένος στα Video Games βρέθηκε σε Internet cafe μετά από 6 χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Tech News

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Τα καλύτερα sites για εύρεση εργασίας

Τα καλύτερα sites για εύρεση εργασίας: οι νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο μας επιτρέπουν…