ΑΡΧΙΚΗ Internet Δωρεάν εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Δωρεάν εκμάθηση ξένων γλωσσών.

0 second read
0
2,407
Δωρεάν εκμάθηση ξένων γλωσσών μέσα από το Internet.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Δωρεάν εκμάθηση ξένων γλωσσών μέσα από το Internet

Πολλά Sites προσφέρουν στο Internet δωρεάν εκμάθηση ξένης γλώσσας σχεδόν όλα με τις κλασικές μεθόδους εκμάθησης. Μία νέα όμως υπηρεσία προσφέρει εκμάθηση ξένων γλωσσών μέσα από έξυπνες εφαρμογές και απλές διαδικασίες που θα κάνουν την εκμάθηση πιο κατανοητή και πιο εύκολη.

Το Linqua.ly είναι μία online υπηρεσία που αναλαμβάνει να σας μάθει ξένες γλώσσες όπως, Ισπανικά, Γαλλικά, Ρώσικα, Αραβικά και φυσικά Αγγλικά. Την Ελληνική γλώσσα δεν την υποστηρίζει ως μητρική επομένως είναι απαραίτητη η γνώση Αγγλικών προκειμένου να καταλάβει κάποιος τις οδηγίες και τις επεξηγήσεις κατά την διάρκεια της εκμάθησης της ξένης γλώσσας που θα επιλέξετε. εκμάθηση ξένων γλωσσών

Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, μπαίνοντας στην διεύθυνση www.Linqua.ly και πατώντας στο Get Started στην αρχική σελίδα σας ζητείται να κάνετε login με κάποιο λογαριασμό από τα Social Media, Facebook, Google, στη συνέχεια διαλέγετε την ξένη γλώσσα στην οποία θέλετε να εξασκηθείτε και ξεκινάτε ακολουθώντας τος αναλυτικούς οδηγούς. Στις προς εκμάθηση γλώσσες θα δείτε και την Ελληνική απλά δεν μπορείτε να την επιλέξετε ως μητρική γλώσσα.

Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε το Linqua.ly ως επέκταση στον browser που χρησιμοποιείτε ανεξάρτητα από το λογισμικό που έχετε, και να μπορείτε κάνοντας διπλό κλικ σε μία άγνωστη λέξη σε οποιαδήποτε σελίδα στο Internet να μπορείτε να δείτε πως προφέρεται αλλά και τι σημαίνει η λέξη που επιλέξατε.

Το Linqua.ly σας προτρέπει στην εκμάθηση γλώσσας on line μέσα από πρωτότυπες ασκήσεις, πρακτικές αλλά και έξυπνα quiz που σκοπό έχουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας για εκμάθηση.

Διαβάστε επίσης : Οδηγοί Τεχνολογίας

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Internet

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Η Κίνα θέλει να καταστρέψει το δορυφορικό internet Starlink του Ελον Μασκ

Σε μεγάλη σύγχυση και πανικό έχει περιέλθει ο Στρατός της Κίνας με τον τηλεπικοινωνιακό δο…