ΑΡΧΙΚΗ Οδηγοί Τεχνολογίας Πως να κάνετε ανώνυμες αναζητήσεις στο Internet.

Πως να κάνετε ανώνυμες αναζητήσεις στο Internet.

1 min read
0
2,732
ανώνυμες αναζητήσεις στο Internet

Πως μπορεί κάποιος να κάνει ανώνυμες αναζητήσεις στο Internet σήμερα που η προστασία της ιδιωτικότητας στο Web είναι πολύ πολύ περιορισμένη, ακόμα και οι μηχανές αναζήτησης συγκεντρώνουν στοιχεία από τις αναζητήσεις και τις on-line περιηγήσεις μας.

Το Disconnect Search αποτρέπει την πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία περιήγησης και μπλοκάρει την αποστολή των σχετικών δεδομένων.

Οι developers του Disconnect Search ειδικεύονται χρόνια σε θέματα ασφάλειας δεδομένων αφού τρεις εξ αυτών εργάστηκαν στη Google και στην NSA. Η εφαρμογή τους είναι δωρεάν αλλά μπορείτε εάν το επιθυμείτε φυσικά να κάνετε μία δωρεά όπου μάλιστα το 10% της δωρεάς καταλήγει σε MKO προστασίας της ιδιωτικότητας στο Internet.

Πως δουλεύει

Αφού κατεβάσετε το Disconnect Search εγκαθιστάτε ένα add-on (πρόσθετο-επέκταση) στον Browser που έχετε Chrome, Firefox, Internet Explorer, ή τον Safari, κυκλοφορεί ακόμα και σε Andoid app. Στην ουσία λειτουργεί σαν VPN που ελέγχει και προστατεύει της αναζητήσεις στο Internet και την IP σας. Η χρήση του είναι πολύ εύκολη αφού μόλις επιλέξετε την μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιείτε ανάμεσα σε Google, Bing, Yahoo, Blekko. μπορείτε να κάνετε τις αναζητήσεις και την πλοήγησή σας κανονικά όπως πριν, με την διαφορά ότι τώρα θα κάνετε ανώνυμες αναζητήσεις στο Internet. Στην γραμμή αναζήτησης θα παρατηρήσετε ότι δεν σας προτείνονται λέξεις και όροι όπως πριν.

Διαβάστε ακόμη : Ανώνυμη και γρήγορη περιήγηση στο Internet με Chrome & Firefox

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Οδηγοί Τεχνολογίας

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Πως να διατηρήσετε την μπαταρία του laptop υγιή για μεγάλο χρονικό διάστημα

Όλες οι μπαταρίες των φορητών υπολογιστών ιόντων λιθίου (Li-ion batteries) μετά από κάποιο…