ΑΡΧΙΚΗ Social Τι βλέπουν οι φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook;

Τι βλέπουν οι φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook;

1,776
Τι βλέπουν οι φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Τι βλέπουν οι φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook;

Πρέπει πάντα να έχουμε τον έλεγχο στο τι μπορούν να δουν οι φίλοι μας στην προσωπική μας σελίδα στο Facebook, γιαυτό κάθε φορά που αποδεχόμαστε ένα αίτημα φιλίας πρέπει να επιλέγουμε τι μπορεί να εμφανιστεί στο χρονολόγιο μας σε κάθε φίλο μας. Ας δούμε πως.

Μπαίνοντας στον λογαριασμό μας στο Facebook επάνω δεξιά στο εικονίδιο με το λουκέτο και τις τρεις παράλληλες γραμμές υπάρχει η επιλογή «Ποιοι μπορούν να δουν το περιεχόμενό μου;» στις επιλογές που θα σας ανοίξουν θα δείτε «Τι βλέπουν οι άλλοι στο χρονολόγιό μου;» Εκεί θα δείτε όλες τις δημοσίευσης που έχετε κάνει, τις φωτογραφίες σας και όλες τις πληροφορίες που σας αφορούν, δηλαδή πιο περιεχόμενο είναι ορατό στους άλλους από την προσωπική σας σελίδα.

Έτσι εάν κρίνετε ότι κάποια φωτογραφία ή δημοσίευση δεν θέλετε να είναι δημόσια μπορείτε επιλέξετε να είναι ορατή μόνο στους φίλους σας ή να μην εμφανίζετε καθόλου. Μία πολύ χρήσιμη δυνατότητα που έχετε μέσα από την επιλογή «Τι βλέπουν οι άλλοι στο χρονολόγιό μου;» είναι να δείτε συγκεκριμένα άτομα τι μπορούν να δουν από το χρονολόγιό σας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας το «Προβολή ως» και να πληκτρολογήσετε το όνομα του προσώπου που θέλετε να δείτε τι βλέπει ο συγκεκριμένος χρήστης. Μέσα από εκεί μπορείτε να επιλέξετε ποιες αναρτήσεις θα εμφανίζονται στο συγκεκριμένο πρόσωπο, φωτογραφίες ή προσωπικά στοιχεία σας.

Διαβάστε επίσης : Πως μπορείτε να επινοείτε ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In Social

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασφάλεια Λογαριασμού στα Social Media.

Οι λογαριασμοί που έχουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιέχουν προσωπικές ευαίσθητες πλ…