ΑΡΧΙΚΗ Internet Πως κατεβάζω video από το internet;

Πως κατεβάζω video από το internet;

5 min read
0
930
Πως κατεβάζω video από το internet ;

Πόσες φορές έχουμε δει κάποιο video στο διαδίκτυο και μας έχει εντυπωσιάσει, σε πλατφόρμες όπως Facebook, YouTube, Vimeo, Τik Τok, Twiter και θα θέλαμε ένα αντίγραφο του για να το διατηρήσουμε για πάντα σε προσωπικό μας αρχείο;
Το να κατεβάζω video από το internet είναι πλέον πολύ εύκολη διαδικασία και σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε τους καλύτερους τρόπους για να το κάνουμε δωρεάν.

1. Y2Mate

y2mate ειδική πλατφόρμα να κατεβάζετε video από youtube

Το Y2Mate είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα για να κατεβάζουμε video από το YouTube. Απλώς αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο στο YouTube που θέλετε να κατεβάσετε, επικολλήστε την στο πεδίο URL του Y2Mate και πατήστε Enter. Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί Λήψη βίντεο.

Στη συνέχεια, επιλέξτε από πέντε αναλύσεις ποιότητας του video (144p, 240p, 360p, 480p, 720p και 1080p) σε μορφή MP4 ή WebM. Εμφανίζεται επίσης το εκτιμώμενο μέγεθος αρχείου. Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη δίπλα στην ανάλυση που προτιμάτε για να ξεκινήσετε τη λήψη του βίντεο YouTube για προβολή εκτός σύνδεσης.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Y2Mate για λήψη του ήχου μόνο σε MP3 από κάποιο video του YouTube.

2. SSSTik

για να κατεβάζετε video από TikTok η πλατφόρμα SSSTik είναι ιδανική

Το SSSTik είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα λήψης video από το TikTok. Αυτό το εργαλείο ξεχωρίζει επειδή μας επιτρέπει να κατεβάσουμε βίντεο από το TikTok χωρίς το υδατογράφημα που εμφανίζεται στα video.
Όπως το Y2Mate, τα βήματα λήψης είναι ουσιαστικά τα ίδια. Απλώς αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο TikTok, επικολλήστε την στο πεδίο URL του SSSTik και κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί xωρίς υδατογράφημα για να κάνετε λήψη του βίντεο TikTok.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το SSSTik για λήψη μόνο του ήχου MP3 που χρησιμοποιείται στο video του TikTok.

3. downloadtwittervideo

downloadtwittervideo η ιδανική πλατφόρμα να κατεβάζετε video από το twitter

Το Twitter δεν έχει τόσες αναρτήσεις βίντεο όπως το TikTok ή το Facebook, αλλά αν υπάρχει κάποιο βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε από εκεί, το Download Twitter Videos κάνει εξαιρετική δουλειά.
Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του tweet που περιέχει το βίντεο που θέλετε και στη συνέχεια, επικολλήστε το στη Λήψη βίντεο Twitter. Μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να το αποθηκεύσετε ως MP4 ή MP4 HD.

4.Για περιεχόμενο από instagram, saveinsta.app

download video instagram

Το Instagram αρχικά έχτισε τη φήμη του ως υπηρεσία κοινής χρήσης φωτογραφιών, αλλά έκτοτε έχει τοποθετηθεί και ως πλατφόρμα βίντεο. Το saveinsta.app σάς βοηθά να κατεβάζετε video Instagram ως αρχεία MP4.

Εκτός από βίντεο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το saveinsta.app για λήψη φωτογραφιών από το Instagram. Μπορείτε να επιλέξετε τρεις διαφορετικές αναλύσεις, αλλά οποιαδήποτε φωτογραφία που θα κατεβάσετε θα είναι διαθέσιμη μόνο ως JPEG.

5. FDown

Πως κατεβάζω video από το internet
κατεβάστε video από Facebook

Το FDown είναι ένα εργαλείο για να κατεβάσουμε video ή stories από το Facebook. Και σε αυτή την πλατφόρμα απλώς αντιγράψτε το URL του Facebook και επικολλήστε το στο FDown για να το κατεβάσετε. Μπορείτε να επιλέξετε να κατεβάσετε το video του Facebook σε κανονική ή HD ποιότητα.

Λάβετε υπόψη ότι το FDown μπορεί μερικές φορές να παρέχει ανακριβή εκτίμηση διάρκειας κατεβάσματος ενός video. Για παράδειγμα, ο ιστότοπος μπορεί να εντοπίσει ότι το video σας διάρκειας 3 λεπτών είναι 180 ώρες. Μπορείτε απλά να το αγνοήσετε αυτό. Να είστε βέβαιοι ότι το ληφθέν αρχείο θα έχει τη σωστή διάρκεια.

Το FDown έχει επίσης μια επέκταση Chrome που ονομάζεται Video Downloader Plus. Με την επέκταση, δεν χρειάζεται να φύγετε από την αρχική σελίδα του κοινωνικού δικτύου εάν βρείτε κάτι που θέλετε να αποθηκεύσετε. Ωστόσο, η επέκταση θα σας επιτρέπει να κατεβάζετε video μόνο σε ποιότητα HD και έτσι το μέγεθος του αρχείου θα είναι μεγαλύτερο.

6. Pokopin

Πως κατεβάζω video από το internet
pokopin η πλατφόρμα για να κατεβάζουμε video από το Pinterest

Το Pokopin είναι πρόγραμμα λήψης video από το Pinterest. Εάν περιηγείστε στο θέμα που σας ενδιαφέρει και συναντήσετε ένα καλό εκπαιδευτικό βίντεο, δεν χρειάζεται να βρείτε την αρχική του πηγή YouTube ή TikTok για να το κατεβάσετε. Με το Pokopin, μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεο απευθείας από το Pinterest.

Στο Pinterest, πατήστε την καρφίτσα του βίντεο για να το ανοίξετε σε μια νέα ιστοσελίδα. Στη συνέχεια, αντιγράψτε το URL του και επικολλήστε το στο πεδίο URL του Pokopin. Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί Λήψη. Το Pokopin θα δημιουργήσει έναν σύνδεσμο για τη λήψη του βίντεο του Pinterest σε μορφή MP4.

8. ClipConverter

Πως κατεβάζω video από το internet
ClipConverter κατεβάστε οποιοδήποτε βίντεο

Με το ClipConverter, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε οποιοδήποτε video από δημοφιλείς ιστότοπους όπως το Vimeo, Reddit, Tumblr, MySpace και Twitch, αλλά και από οποιοδήποτε άλλο site .

Μπορείτε να επιλέξετε τη λήψη του video που σας ενδιαφέρει σε μορφές όπως MP4, 3GP, AVI, MOV και MKV. Εάν θέλετε απλώς τον ήχο, μπορείτε να τον κατεβάσετε σε μορφή MP3, M4A ή AAC. Οι προγραμματιστές του ClipConverter προσφέρουν επίσης ένα πρόσθετο (extension) για πρόγραμμα περιήγησης όπως Chrome, Firefox και Safari. Προσοχή στην πλατφόρμα clipConverter στα διαφημιστικά και ενοχλητικά links που σας ανοίγουν τα κλείνετε με Χ πάντα!

9. fastsavenow

fastsavenow μία εξαιρετική πλατφόρμα για να κατεβάσουμε video από το internet

Το fastsavenow είναι ένα άλλη μία εξαιρετική πλατφόρμα για να κατεβάσουμε video από το internet. Είτε video από πλατφόρμες social ή από οποιοδήποτε site, αφού αντιγράψουμε και επικολλήσουμε το URL του video που θέλουμε να κατεβάσουμε στην πλατφόρμα fastsavenow πατάμε το κουμπί Download και το video είναι στον υπολογιστή μας.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Θέμης Βασιλόπουλος
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Internet

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Κανόνες προστασίας στο διαδίκτυο…..και τι δεν πρέπει να κάνουμε….

Η ασφάλεια στο διαδίκτυο και η προστασία των προσωπικών μας δεδομένων είναι πολύ σημαντική…