ΑΡΧΙΚΗ Google Προσωπικά δεδομένα-Τι ξέρει η Google για εσάς;

Προσωπικά δεδομένα-Τι ξέρει η Google για εσάς;

845
Προσωπικά δεδομένα-Τι ξέρει η Google για εσάς
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Τι ξέρει η Google για εσάς

Η Google δίνει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες των υπηρεσιών της να ελέγξουν και να δουν όλη την δραστηριότητα τους σε μια διεύθυνση.

Στο aboutme.google.com θα δείτε όσα δεδομένα έχει αποθηκευμένα η Google στους server της  από τις επιλογές σας, τις κριτικές, αλλά και γενικότερα την «δραστηριότητά σας». Μέσα από εκεί και μπορείτε να επέμβετε στο τι θα δημοσιεύεται και τι όχι, πια προσωπικά δεδομένα σας θα φαίνονται και πως. Είναι αρκετά ενδιαφέρων διότι θα διαπιστώσετε το πλήθος των πληροφοριών που δεν αντιληφθήκατε ποτέ ότι δημοσιοποιούνται για εσάς καθώς επίσης, και πως οι γνωστοί μας στο Ιnternet γνωρίζουν πια παιχνίδια στο internet μας αρέσουν αλλά και γενικότερα για τις  ιντερνετικές μας προτιμήσεις.

Μπορεί για παράδειγμα να μην γνωρίζατε πριν την επίσκεψη στο aboutme.google.com  ότι φαίνεται στο κοινό του Ιnternet μία φωτογραφία που είχατε τραβήξει και αναγράφετε και η ακριβής τοποθεσία που τραβήχτηκε. Γενικότερα είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να ελέγξετε την έκθεση των προσωπικών σας δεδομένων στο Internet.

Γενικότερα πάντως πρέπει να πούμε ότι η Google φροντίζει με διάφορα εργαλεία που προσφέρει, να δίνει στους χρήστες των υπηρεσιών της τη δυνατότητα να ελέγχουν οι ίδιοι την έκθεση των προσωπικών τους δεδομένων στο Internet.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In Google

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαίνεται πως ερευνητές της Google πέτυχαν για πρώτη φορά να κάνουν κβαντικό υπολογιστή.

Κβαντικός Υπολογιστής Η πραγματική εποχή των κβαντικών υπολογιστών μπορεί μόλις να ανέτειλ…