ΑΡΧΙΚΗ Οδηγοί Τεχνολογίας Μετατρέψτε pdf αρχεία σε ότι forma θέλετε.

Μετατρέψτε pdf αρχεία σε ότι forma θέλετε.

42 second read
0
2,246
Μετατρέψτε pdf αρχεία-thinktech.gr

Μετατρέψτε pdf αρχεία σε ότι forma θέλετε.

Σίγουρα κάποια στιγμή όλοι εμείς που χρησιμοποιούμε υπολογιστές θα έχουμε βρεθεί σε θέση να θέλουμε να μετατρέψουμε ένα έγγραφο doc ή docx  σε pdf ή ακόμα και κάποιο αρχείο power point ή άλλα έγγραφα σε pdf .

Εδώ είναι που το DocuFreezer θα μας βγάλει από τη δύσκολη θέση άμεσα, αφού υποστηρίζει πολλών ειδών μετατροπές αρχείων. Για να δούμε πως..

Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν για προσωπική χρήση και αφού το εγκαταστήσετε και ξεκινήσει, θα δείτε ένα παράθυρο [εικόνα 1] όπου εκεί θα σύρετε (drag n drop) στην περιοχή αυτή τα αρχεία που θέλετε να μετατρέψετε .

Μετατρέψτε pdf-thinktech
[εικόνα 1]

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μετατροπή ολόκληρου φακέλου με αρχεία που θέλετε να μετατρέψετε απο το μενού επιλογής αριστερά (Add Folder).

Στο κάτω μέρος (destination) βλέπετε σε τι μορφή θα μετατραπούν τα αρχεία σας και που (save to) θα αποθηκευτούν. Μόλις έχετε κάνει όλες τις απαιτούμενες αλλαγές και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη διαδικασία πατήστε Start και περιμένετε για την μετατροπή, η οποία μπορεί να καθυστερήσει λίγο ανάλογο τον όγκο τον αρχείων σας, τέλος πηγαίνετε στον φάκελο αποθήκευσης που ορίσατε στην αρχή για να δείτε το νέο αρχείο σε Pdf.

Καλές μετατροπές!

Διαβάστε επίσης : Εγγραφή σε υπηρεσίες Internet με ανώνυμο email

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Οδηγοί Τεχνολογίας

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Πως να διατηρήσετε την μπαταρία του laptop υγιή για μεγάλο χρονικό διάστημα

Όλες οι μπαταρίες των φορητών υπολογιστών ιόντων λιθίου (Li-ion batteries) μετά από κάποιο…