ΑΡΧΙΚΗ ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Εγγραφή σε υπηρεσίες Internet με ανώνυμο email.

Εγγραφή σε υπηρεσίες Internet με ανώνυμο email.

0
3,069
ανώνυμο email.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Ανώνυμο Email ; 

Σκεφτείτε το εξής σενάριο, θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα site ή μία υπηρεσία στο internet και δεν θέλετε για κάποιο λόγο να δώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία email και η ερώτηση είναι, μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο ανώνυμο email, και η απάντηση είναι ναι. Είναι δικαίωμά μας αν το επιθυμούμε, να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας και τα προσωπικά μας δεδομένα κρυφά εφόσον δεν πρόκειται να βλάψουμε κάποιον άλλον. Έτσι λοιπόν είμαστε στο σημείο που πρέπει να δηλώσουμε έναν λογαριασμό email για να μας στείλουν την επιβεβαίωση εγγραφής.

Τι κάνουμε ;

H λύση λέγετε Mailinator και είναι από τις πλέον ευέλικτες δωρεάν υπηρεσίες ανώνυμης αποστολής email. Δεν χρειάζεται καμία συνδρομή ή εγγραφή και η ΄διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη για να μπορέσουμε να στείλουμε ανώνυμο email.

Μπαίνετε στο Mailinator και στο πεδίο Check any inbox γράφετε οποιοδήποτε όνομα θέλετε να δώσετε στον προσωρινό λογαριασμό email, π.χ onomaxristi αφού δώσετε το όνομα του email, το domain είναι default πάντα το @mailinator.com, συνεπώς μόλις έχουμε έναν λογαριασμό email που είναι onomaxristi@mailinator.com

Εγγραφή σε υπηρεσίες Internet με ανώνυμο email.

Για να δείτε τα emails (inbox) που έχουν σταλεί στον συγκεκριμένο λογαριασμό email onomaxristi@mailinator.com γράφετε το όνομα του email χωρίς το domain (όπως η εικόνα) και πατάτε το κουμπί GO

Εγγραφή σε υπηρεσίες Internet με ανώνυμο email.

Στη συνέχεια θα βρεθείτε στα εισερχόμενα email του λογαριασμού που έχετε δημιουργήσει. Έτσι λοιπόν, έχουμε έναν πλήρη λογαριασμό email χωρίς να έχουμε δώσει το πραγματικό email μας. Τέλος να έχετε υπόψιν σας ότι τα email που λαμβάνονται στο mailinator διαγράφονται αυτόματα μετά από μερικές ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΡΘΡΟ: Πώς να δημιουργήσετε μία εικονική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψάχνεις laptop την Black Friday; Δώσε βάση στα specs!

Πολλοί από εμάς περιμένουμε την Black Friday για να αγοράσουμε την ηλεκτρονική συσκευή που…