ΑΡΧΙΚΗ Internet Μετατρέψτε όλες τις σημειώσεις σας σε ηλεκτρονικές (από το κινητό σας)

Μετατρέψτε όλες τις σημειώσεις σας σε ηλεκτρονικές (από το κινητό σας)

1,512
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Πως θα σας φαινότανε αν είχατε την δυνατότητα να φωτογραφίζεται απο το κινητό σας οποιαδήποτε έντυπη σημείωση επάνω σε χαρτί ακόμα και σημειώσεις που είναι γραμμένες πάνω σε πίνακα παρουσίασης και μετά την φωτογράφιση να την μετατρέψετε σε αρχείο word, power point ή αρχείο pdf.
Αυτό κάνει η νέα εφαρμογή της Microsoft για smartphone με το όνομα Office Lens για android και iOS συσκευές όπου μετατρέπει την φωτογραφική του κινητού σε scanner. Στην ουσία σας βοηθά να ψηφιοποιήσετε έντυπες σημειώσεις, μέσα απο την τεχνολογία OCR (Optical Character Recognition). Το κείμενο που λαμβάνει η εφαρμογή μέσα απο την κάμερα γίνεται επεξεργάσιμο αρχείο κειμένου Word, power point ή pdf . Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone (προς το παρών μόνο για ΗΠΑ) ενώ η έκδοση για android είναι σε preview μορφή και απαιτείται εγγραφή για την χρήση της.
Πρόκειται για ένα aplication που ανοίγει τον δρόμο στην χρήση της κάμερας του κινητού σε φορητό scanner, δίνοντας την δυνατότητα να σκανάρουμε οτιδήποτε και να το δούμε ηλεκτρονικά στο κινητό μας .

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In Internet

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είναι το 5G;

Τι είναι το 5G και τι αλλαγές θα φέρει στο φορητό Internet Η νέα εποχή στο mobile διαδίκτυ…