ΑΡΧΙΚΗ ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Κατεβάστε μουσική και video από youtube μέσα από site!

Κατεβάστε μουσική και video από youtube μέσα από site!

2,085
Κατεβάστε μουσική και video από youtube μέσα από site!
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός μπορούμε να κατεβάζουμε μουσική και video από το youtube ποιο εύκολα, αφού όλο και περισσότερα site εμφανίζονται να μας δίνουν αυτή την δυνατότητα χωρίς να έχουμε πρώτα εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή αλλά απευθείας από το web.

Ένα από αυτά τα site είναι και το savefrom.net όπου με απλό και γρήγορο τρόπο μπορούμε να κατεβάσουμε μουσική και video από το youtube, πάμε να δούμε πως.

Απλό και εύκολο

Μπαίνοντας λοιπόν στο site savefrom.net το πρώτο πράγμα που βλέπουμε είναι ένα λευκό πλαίσιο όπου εκεί θα κάνουμε επικόλληση το link που θα αντιγράψουμε από το youtube αφού έχουμε βρει το video που θέλουμε να κατεβάσουμε (εικόνα 1).

Κατεβάστε μουσική και video από youtube μέσα από site_

εικόνα 1

Αφού κάνετε την επικόλληση του link (συνδέσμου) από το youtube κάνετε κλικ στο βελάκι που βρίσκετε ακριβώς δίπλα για να εντοπιστεί το video, στη συνέχεια θα σας εμφανιστεί κάτω από το πλαίσιο το video που αντιστοιχεί στο link που μόλις κάνατε επικόλληση, κάνοντας κλικ στο βελάκι δίπλα από το κουμπί download σας ανοίγουν οι επιλογές (εικόνα 1) που έχετε ως αναφορά την ποιότητα και το forma (video ή μόνο τη μουσική) που θέλετε να κατεβάσετε το video. Όπως θα δείτε οι επιλογές είναι πολλές και σε ποιότητα και σε format. Αφού κάνετε τις επιλογές σας πατάτε download και το video κατεβαίνει στον υπολογιστή σας και μπορείτε να το απολαύσετε!

Για οποιοδήποτε site με video περιεχόμενο

Εδώ να πούμε ότι μπορείτε να κατεβάζετε video όχι μόνο από το youtube αλλά και από vimeo.com ή το dailymotion.com ή ακόμα και από το Facebook, κάνοντας αντιγραφή πάντα το link (σύνδεσμο) του video που θέλετε να κατεβάσετε και επικόλληση στο λευκό πλαίσιο του savefrom.net.

Downolad με ένα απλό κουμπί

Επίσης θα παρατηρήσετε στο site ότι σας προτρέπει να κάνετε και εγκατάσταση το Savefrom.net (εικόνα 2). Το πρόγραμμα αυτό αφού το κάνετε εγκατάσταση, σας δίνει τη δυνατότητα σε όποιο site είστε με περιεχόμενο video θα υπάρχει ένα κουμπί DOWNLOAD (εικόνα 3) το οποίο πατώντας το θα σας κατεβάζει απευθείας το video χωρίς να χρειάζεται να κάνετε την όλη διαδικασία της αντιγραφής και επικόλλησης μέσα από το site.

εικόνα 2

youtube download

εικόνα 3

Διαβάστε Πως κατεβάζω μουσική και video από Youtube.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως να αυξήσετε την ασφάλεια στην πλοήγηση σας στο internet.

Εάν δεν έχετε διαθέσει χρόνο ακόμα στο να διαμορφώσετε το απόρρητο και ασφάλεια του προγρά…