ΑΡΧΙΚΗ Οδηγοί Τεχνολογίας Πως κατεβάζω μουσική και video από Youtube.

Πως κατεβάζω μουσική και video από Youtube.

3 second read
0
18,517
πως κατεβάζω μουσική και video από Youtube

Πως κατεβάζω μουσική και video από Youtube;

Θα βρείτε πολλούς οδηγούς στο Internet να εξηγούν με διάφορους τρόπους άλλους απλούς και άλλους ποιο σύνθετους “πως κατεβάζω μουσική και video από το Youtube” εδώ θα σας δείξουμε έναν εύκολο και πολύ απλό τρόπο.

Ας Ξεκινήσουμε λοιπών

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να κατεβάσουμε και να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή 4kVideo Downloader (την εφαρμογή θα την βρείτε και στην ενότητα του site Free download) διαφορετικά την κατεβάζετε από εδώ. 

Αφού την κατεβάσετε και την κάνετε εγκατάσταση (πολύ απλή διαδικασία) ανοίγετε την εφαρμογή.

Η πρώτη οθόνη της εφαρμογής που μόλις εγκαταστήσατε (εικόνα 1) είναι απλή και λιτή, χωρίς να κάνετε τίποτα άλλο ανοίγετε τον browser σας μπαίνετε στη σελίδα του Youtube και βρίσκετε το τραγούδι (video clip) πού θέλετε να κατεβάσετε. Μόλις ξεκινήσει και παίζει το video που θέλετε να κατεβάσετε κάνετε αντιγραφή (copy) του link (συνδέσμου) που βρίσκετε στην μπάρα διευθύνσεων του browser σας (εικόνα 2), κατόπιν πάτε πάλι στην εφαρμογή 4kVideo Downloader και πατάτε το κουμπί Paste Link που βρίσκετε επάνω αριστερά στο μενού τις εφαρμογής.

Πως κατεβάζω μουσική και video από Youtube-thinktech

εικόνα 1

Πως κατεβάζω μουσική και video από Youtube-thinktech

εικόνα 2

Πως κατεβάζω μουσική και video από Youtube

εικόνα 3

Αφού εντοπιστεί το video από το πρόγραμμα θα σας ανοίξουν οι ρυθμίσεις για να το κατεβάσετε (εικόνα 3) επιλέγετε πάντα το High Quality για να έχετε πάντα την καλύτερη ποιότητα, εδώ να πούμε όσο μεγαλύτερη η ποιότητα τόσο μεγαλύτερο το αρχείο που θα κατεβάσετε.

Τραγούδι ή το Video clip

Aν θέλετε μόνο τον ήχο του video (το τραγούδι) επιλέγετε Extract Audio σε περίπτωση που θέλετε όλο το video επιλέγετε Download video, στο κάτω μέρος του παραθύρου ρυθμίσεων ορίζετε τη διαδρομή που θα αποθηκεύονται τα αρχεία που θα κατεβάζετε από το Youtube. Τέλος πατάτε το κουμπί Extract και το αρχείο με τις ρυθμίσεις που εσείς ορίσατε θα είναι σε λίγα δευτερόλεπτα στον δίσκο σας.

Φυσικά μπορείτε να κατεβάσετε και ολόκληρες συλλογές με τραγούδια ή άλλα video που σας ενδιαφέρουν, στην περίπτωση αυτή το πρόγραμμα θα σας ρωτήσει αν θέλετε όλοι την συλλογή τον video ή το συγκεκριμένο που παίζει εκείνη τη στιγμή.

Στο ερώτημα λοιπών πως “κατεβάζω μουσική και video από Youtube” η απάντηση είναι με 4kVideo Downloader!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Οδηγοί Τεχνολογίας

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Κάθε πότε πρέπει να αγοράζω καινούργια συσκευή κινητού android;

Το πότε χρειάζεται να προχωρήσουμε σε αγορά νέου τηλεφώνου android κάποιες φορές είναι λίγ…