ΑΡΧΙΚΗ Internet Εργαλείο της Google αφαιρεί φωτογραφίες ανηλίκων.

Εργαλείο της Google αφαιρεί φωτογραφίες ανηλίκων.

0 second read
0
1,603

Μια νέα εφαρμογή-εργαλείο αφαίρεσης φωτογραφιών ανηλίκων από την αναζήτηση της εισήγαγε η Google το οποίο μπορούν οι γονείς να χρησιμοποιήσουν, ζητώντας την αφαίρεση φωτογραφιών των παιδιών τους από τα αποτελέσματα.

Μέχρι σήμερα ο κάθε χρήστης μπορούσε να ζητήσει να αφαιρεθεί η φωτογραφία του και τα προσωπικά του στοιχεία μόνο εφόσον αυτά ανήκουν σε κατηγορίες όπως «ακατάλληλο, χωρίς συναίνεση» ή «στοιχεία ταυτότητας, ιατρικά στοιχεία, οικονομικά στοιχεία». Πλέον σε αυτή τη λίστα θα συμπεριλαμβάνονται και οι φωτογραφίες ανηλίκων.

Με τη χρήση αυτής της εφαρμογής που έχει δημιουργήσει η Google, οι χρήστες μπορούν να βάλουν τον σύνδεσμο ή τα αποτελέσματα αναζήτησης στα οποία εμφανίζονται οι φωτογραφίες που θέλουν να σβήσουν. Ακολουθεί από την εταιρεία η εξέταση του αιτήματος και οι απαραίτητες ενέργειες. Δείτε εδώ την όλη διαδικασία.

Ωστόσο, η Google αποσαφηνίζει ότι με αυτόν τον τρόπο δεν αφαιρούνται οι φωτογραφίες από το internet, λέγοντας στους χρήστες να επικοινωνήσουν με τους διαχειριστές ιστοσελίδων που υπάρχει η σχετική δημοσίευση, ούτως ώστε αυτοί να σπεύσουν στην αφαίρεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Internet

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Ο πρώτος υπερυπολογιστής που προσομοιώνει τον ανθρώπινο εγκέφαλο

Ο DeepSouth θα είναι ο πρώτος υπερυπολογιστής στον κόσμο που σχεδιάστηκε για να προσομοιών…