ΑΡΧΙΚΗ Google Βελτιώσεις στη νέα έκδοση του Chrome browser.

Βελτιώσεις στη νέα έκδοση του Chrome browser.

46 second read
0
1,844
νέα έκδοση του Chrome

Νέα έκδοση του Chrome (45) για Windows, Mac, Linux και Android κυκλοφορεί η Google, η οποία είναι η πρώτη φορά που προσφέρετε στον χρήστη η επιλογή μπλοκαρίσματος του μη σημαντικού υλικού Flash όπως διαφημιστικά banners. Στη νέα έκδοση έχουν δώσει βάρος οι προγραμματιστές τις Google στην βελτίωση της ταχύτητας του Chrome, μίας και οι πόροι του συστήματος αλλά και οι απατήσεις σε μνήμη Ram ήτανε πολύ μεγάλες. Έτσι λοιπών από τη νέα έκδοση εφαρμόζετε καλύτερη διαχείριση της μνήμης στην εφαρμογή. Με τη νέα διαχείριση οι αδρανείς καρτέλες (τα tabs που δεν χρησιμοποιούνται) και οι σύνθετες Web εφαρμογές, θα εξοικονομούν περισσότερη μνήμη με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την εταιρεία, θα δούμε μέχρι και 10% μείωση της χρήσης μνήμης, κατά μέσο όρο. Ακόμα και σε πολύπλοκες Web εφαρμογές όπως το Gmail η εταιρεία αναφέρει, ότι θα δούμε μέχρι και 25% μείωση στην μνήμη που χρησιμοποιείται.

Η μείωση δε στη χρήση του Flash με το χαρακτηριστικό αναστολής του Chrome το οποίο σταματά το περιεχόμενο Flash σε μια ιστοσελίδα θα βοηθήσει και κατανάλωση σε μπαταρία των κινητών συσκευών έως και 15% περισσότερο σε σύγκριση με τις παλαιότερες εκδόσεις.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες αλλαγές, έχουν γίνει και οι καθιερωμένες επιδιορθώσεις για θέματα ασφαλείας ενώ οι developers θα έχουν στην διάθεση τους βελτιωμένα εργαλεία για το API των ειδοποιήσεων, τη JavaScript και την HTML5.

Πως να αυξήσετε την ταχύτητα του Chrome με απλά βήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Θέμης Βασιλόπουλος
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Google

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Κανόνες προστασίας στο διαδίκτυο…..και τι δεν πρέπει να κάνουμε….

Η ασφάλεια στο διαδίκτυο και η προστασία των προσωπικών μας δεδομένων είναι πολύ σημαντική…