ΑΡΧΙΚΗ ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Πως να κάνετε ανώνυμες αναζητήσεις στο Internet.

Πως να κάνετε ανώνυμες αναζητήσεις στο Internet.

1,474
ανώνυμες αναζητήσεις στο Internet
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Πως μπορεί κάποιος να κάνει ανώνυμες αναζητήσεις στο Internet σήμερα που η προστασία της ιδιωτικότητας στο Web είναι πολύ πολύ περιορισμένη, ακόμα και οι μηχανές αναζήτησης συγκεντρώνουν στοιχεία από τις αναζητήσεις και τις on-line περιηγήσεις μας.

Το Disconnect Search αποτρέπει την πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία περιήγησης και μπλοκάρει την αποστολή των σχετικών δεδομένων.

Οι developers του Disconnect Search ειδικεύονται χρόνια σε θέματα ασφάλειας δεδομένων αφού τρεις εξ αυτών εργάστηκαν στη Google και στην NSA. Η εφαρμογή τους είναι δωρεάν αλλά μπορείτε εάν το επιθυμείτε φυσικά να κάνετε μία δωρεά όπου μάλιστα το 10% της δωρεάς καταλήγει σε MKO προστασίας της ιδιωτικότητας στο Internet.

Πως δουλεύει

Αφού κατεβάσετε το Disconnect Search εγκαθιστάτε ένα add-on (πρόσθετο-επέκταση) στον Browser που έχετε Chrome, Firefox, Internet Explorer, ή τον Safari, κυκλοφορεί ακόμα και σε Andoid app. Στην ουσία λειτουργεί σαν VPN που ελέγχει και προστατεύει της αναζητήσεις στο Internet και την IP σας. Η χρήση του είναι πολύ εύκολη αφού μόλις επιλέξετε την μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιείτε ανάμεσα σε Google, Bing, Yahoo, Blekko. μπορείτε να κάνετε τις αναζητήσεις και την πλοήγησή σας κανονικά όπως πριν, με την διαφορά ότι τώρα θα κάνετε ανώνυμες αναζητήσεις στο Internet. Στην γραμμή αναζήτησης θα παρατηρήσετε ότι δεν σας προτείνονται λέξεις και όροι όπως πριν.

Διαβάστε ακόμη : Ανώνυμη και γρήγορη περιήγηση στο Internet με Chrome & Firefox

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς να αποκρύψω τη διεύθυνση IP μου;

Η διεύθυνση IP θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο τηλεφωνικός μας αριθμός στο Διαδίκτυο. Κ…