ΑΡΧΙΚΗ Gadgets Wearables δακτυλίδια θα φορεθούν πολύ.

Wearables δακτυλίδια θα φορεθούν πολύ.

3 second read
0
2,987

Η λέξη wearables που τελευταία την ακούμε όλο και πιο συχνά στην τεχνολογία προσδιορίζει τα gadgets που τα φορούν επάνω τους οι άνθρωποι και τα χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους. Μιλάμε φυσικά για τα Smartwatches τα Activity trackers και άλλα πολλά που θα παρουσιαστούν στο εγγύς μέλλον.

Εδώ θα δούμε Wearables δακτυλίδια! Αξεσουάρ που έχουν να κάνουν με την εμφάνισή μας και ταυτόχρονα μας προσφέρουν κάποια χρηστικότητα στην καθημερινότητά μας.

Ringly

Ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι με πολύτιμες ενεργειακές πέτρες που δείχνει σαν κανονικό δαχτυλίδι αλλά στο πλάι έχει LED ειδοποιήσεων και δόνηση. Κάθε ειδοποίηση που έχετε από Facebook, Twiterr, Email, αντιστοιχεί και σε έναν διαφορετικό φωτισμό του LED αλλά και διαφορετική δόνηση. Γίνεται σύνδεση με το Smartphone μέσω Bluetooth. Η τιμή του ξεκινά από 195$ για όσους ενδιαφέρονται.

Site : https://ringly.com

Ringly-

Smarty Ring

Άλλο ένα εντυπωσιακό Wearables δακτυλίδι που δείχνει πως κάτι τόσο μικρό έχει μέσα του τόση τεχνολογία. Εδώ έχουμε πραγματικά μία εντυπωσιακή περίπτωση, ειδοποιήσεις email, Facebook, και για όλα τα Socials, εντοπισμός μέσω κινητού, έλεγχος Smartphone χωρίς να το αγγίζετε, έλεγχος μουσικής, έλεγχος κλήσεων, ασύρματη φόρτιση! Είπατε τίποτα;

Site : www.smartyring.com

smarty-ring

NFC Ring

Ένα δακτυλίδι κατασκευασμένο από τιτάνιο και με εξαιρετική επίστρωση όπου στο πάνω μέρος έχει ένα τσιπάκι NFC το οποίο μπορεί να προγραμματιστεί με απλές εντολές καθημερινότητας που με τη σειρά του θα εκτελεί στον πραγματικό κόσμο όπως το άνοιγμα μιας πόρτας ή μιας κλειδαριάς όλα αυτά βέβαια να υποστηρίζουν την τεχνολογία. Χωρίς μπαταρίες και Bluetooth.

Site : www.store.nfcring.com

NFC-Ring

Τα Wearables δακτυλίδια τώρα ξεκινούν να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά, αλλά στο κοντινό μέλλον θα γίνει αξεσουάρ απαραίτητο, τουλάχιστον σε όσους φορούν δαχτυλίδια μιας και συνδυάζει και πρακτικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Gadgets

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Τα TOP 5 Καλύτερα Smart Watches του 2023

Το youtube κανάλι Mr Flash Lab που παρουσιάζει video με προϊόντα τεχνολογία και με ιδιαίτε…