ΑΡΧΙΚΗ Tech News To Scooter του (κοντινού) μέλλοντος-Σχεδιασμένο από τα πιο λαμπρά μυαλά.

To Scooter του (κοντινού) μέλλοντος-Σχεδιασμένο από τα πιο λαμπρά μυαλά.

1 second read
0
1,496
Scooter

To Scooter του μέλλοντος.

Το Scooter του μέλλοντος σχεδίασαν μερικά από τα πιο λαμπρά μυαλά της Microsoft, της HTC, και της Νike, με στόχο να δώσουν μια νέα διάσταση για τα ηλεκτρικά οχήματα. Το συγκεκριμένο όχημα Scooter με το παράξενο όνομα gogoro smartscooter, δεν συνδέεται στην πρίζα, απλά αλλάζετε τις μπαταρίες! έτσι όταν η ενέργεια του Scooter τελειώνει μπαίνετε σε ένα κατάστημα (Shell, Super marker, και καλά) αφήνεται τις ξεφόρτιστες μπαταρίες και παίρνεται φορτισμένες. κατόπιν τις τοποθετείτε απλά και εύκολα και φύγατε!

Scooter του μέλλοντος

Scooter του μέλλοντος

Ένα πολύ εντυπωσιακό σχεδιαστικά Scooter με εξαιρετικής ποιότητας εξαρτήματα αλλά και πολλές χρηστικές καινοτομίες, όπως ένα app όπου συνδέεται με το όχημα και παρέχει στον οδηγό χρήσιμες πληροφορίες για την κίνηση του οχήματος ro υπόλοιπο αυτονομίας trip computer και διάφορα άλλα καλούδια.

Κατά τα άλλα ενδιαφέρων έχουν οι επιδόσεις του με την ταχύτητα να φτάνει τα 95 χλμ/ώρα κάνοντας τα 0-50 χλμ/ώρα σε 4.2 δευτερόλεπτα! Και όλα αυτά με σχεδόν μηδενικό κόστος συντήρησης μίας και όλη του η κατασκευή αποτελείτε από ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη..

Scooter του μέλλοντος

Scooter του μέλλοντος

Διαβάστε άρθρο, Scooter Mania – Τα Scooter αλλάζουν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Tech News

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Ο πρώτος υπερυπολογιστής που προσομοιώνει τον ανθρώπινο εγκέφαλο

Ο DeepSouth θα είναι ο πρώτος υπερυπολογιστής στον κόσμο που σχεδιάστηκε για να προσομοιών…