ΑΡΧΙΚΗ Video Δείτε το Video:Tesla model S απέναντι σε Boing 737.

Δείτε το Video:Tesla model S απέναντι σε Boing 737.

1,534
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Tesla model S απέναντι σε Boing 737

Σε μία δοκιμή καινοτομίας και δεξιότητας συμμετείχε η εταιρεία Tesla (Tesla model S) σε συνεργασία με τον εθνικό αερομεταφορέα της Αυστραλίας Quantas. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Tesla S P90D και το αεροπλάνο Boeing 737-900 ήταν οι δύο πρωταγωνιστές του event που διεξήχθη στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης και σκοπό είχε την δημοσιοποιήσει της εταιρικής σχέσεις των δύο εταιρειών αλλά και την επίδειξη της τεχνολογίας που κατέχουν.

Στο διάδρομο τον 1,9 μιλίων το πενταθέσιο μοντέλο S το οποίο επιταχύνει από 0 έως 60 μίλια/ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα πήρε από την αρχή το προβάδισμα αλλά το 737 την στιγμή της απογείωσης με ταχύτητα πλεύσης κοντά στα 530 μίλια/ώρα μείωσε την διαφορά. Η  αλήθεια είναι ότι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ξεπεράστηκε από το Boing όταν απογειώθηκε κοντά στο τέλος του διαδρόμου προσγείωσης.

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό video που αποτυπώνει τα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας στην μηχανοκίνηση. Μάλιστα η εταιρεία Quantas ανακοίνωσε ότι κάθε κάτοχος του μοντέλου της Tesla θα επωφελείται από ειδικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης όταν ταξιδεύει με την Quantas.

O Alan Milne επικεφαλής της Quantas δήλωσε σχετικά με το event “Είμαστε όλοι θαυμαστές της Tesla που με την τεχνολογίας της έχει μεταμορφώσει τον κλάδο τον ηλεκτρικών αυτοκινήτων”.

Διαβάστε επίσης : Οχήματα του μέλλοντος

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In Video

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τον παγκόσμιο χάρτη υποβρύχιας καλωδίωσης.

Ενσύρματος Κόσμος 35 Χρόνια Υποβρυχίων Καλωδίων σε Ένα Χάρτη. Ο νεαρός φυσικός Narinder Si…