ΑΡΧΙΚΗ Tech News SpeedX Leopard Pro…Το έξυπνο ποδήλατο.

SpeedX Leopard Pro…Το έξυπνο ποδήλατο.

2,244
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Η Εταιρεία Speedx λάνσαρε ένα πολύ ωραίο και “έξυπνο ποδήλατο” στην αγορά που με αυτόν τον τρόπο δείχνει το μέλλον τον ποδηλάτων. Ομολογουμένως πρόκειται για ένα πολύ ωραίο αισθητικά ποδήλατο και πανάλαφρο με μόλις 7,9 kg! Και τα καλούδια δεν τελειώνουν μόνο στο βάρος!

Έξυπνο ποδήλατο χωρίς υπολογιστή και GPS δεν γίνεται

Φυσικά και όχι. Έχουμε και λέμε λοιπόν, το Speedx Leopard Pro όπως ονομάζετε το “έξυπνο ποδήλατο” διαθέτει ένα υπολογιστικό σύστημα Smart Control όπου αξιοποιεί επτά ενσωματωμένους αισθητήρες για την καταγραφή 12 διαφορετικών δεδομένων της διαδρομής που κάνει. Τα δεδομένα εμφανίζονται στην ημι-διαφανή οθόνη 2,4 ιντσών υψηλής ανάλυσης για να τα διαβάζετε και με το ηλιακό φως. Ανάμεσα στα δεδομένα που καταγράφονται είναι η ταχύτητα, η πορεία μέσω GPS, ο ρυθμός περιστροφής παταλιού, η απόσταση, το υψόμετρο, της θερμίδες που καίτε ακόμα και τις καιρικές συνθήκες, τι άλλο θέλετε δηλαδή; Το Speedx διαθέτη και application όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε να μοιραστείτε και να αναλύσετε τα ακριβή δεδομένα της διαδρομής σας ακόμα και να σχεδιάσετε στην εφαρμογή την επόμενη διαδρομή και βόλτα σας με το ωραίο σας “έξυπνο ποδήλατο”.

Ποιότητα υλικών

Με βάρος μόλις 7,9 kg κατασκευασμένο από στρατιωτικών προδιαγραφών ανθρακονήματα T1000 κάνει το βάρος του SpeedX Leopard Pro να μοιάζει με πούπουλο. Το SpeedX Leopard Pro διαθέτη εξαιρετικής ποιότητας εξαρτήματα όπως σύστημα ταχυτήτων αγωνιστικών προδιαγραφών Shimano 105, σέλα Fizik Arione, λάστιχα Vittoria Rubino και πλήρως ενσωματωμένα φρένα TRP επάνω στο πλαίσιο. Ακόμα στο Speedx Leopard Pro θα βρείτε και ενσωματωμένο dock για φώτα και κάμερα.

Για το “έξυπνο ποδήλατο” Speedx Leopard Pro έχουν ξεκινήσει ήδη οι παραγγελίες και τιμή του κυμαίνετε γύρω στα 2.500 euro, αλλά υπάρχουν και οι ποιο οικονομικές εκδόσεις του.

SpeedX Leopard Pro...Το έξυπνο ποδήλατο

SpeedX Leopard Pro...Το έξυπνο ποδήλατο

SpeedX Leopard Pro...Το έξυπνο ποδήλατο

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In Tech News

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως να βάλετε το Green Tech στο δικό σας σπίτι.

Τα μικρά βήματα μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλα βήματα για τον πλανήτη. Θέλετε να βοηθήσετε…