ΑΡΧΙΚΗ ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Free Video to JPG Converter, απομόνωση στιγμιοτύπων από βίντεο.

Free Video to JPG Converter, απομόνωση στιγμιοτύπων από βίντεο.

4,467
Free Video to JPG Converter, απομόνωση στιγμιοτύπων από βίντεο.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Σίγουρα κάποιοι από εσάς θα έχουν δοκιμάσει να τραβήξουν Screenshots από ένα βίντεο στο Youtube και θα έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά με την διαδικασία. Άλλοι πάλι για χρηστικούς ή επαγγελματικούς λόγους θέλουν από ένα βίντεο να πάρουν συγκεκριμένες φωτογραφίες (λήψεις) στο στιγμιότυπο ακριβώς που θέλουν. Για αυτούς τους λόγους λοιπόν σας παρουσιάζουμε την εφαρμογή Free Video to JPG Converter.

Μία δωρεάν εφαρμογή που κάνει το δύσκολο να μοιάζει πολύ εύκολο.

Το Free Video to JPG Converter δουλεύει ως εξής: επιλέγετε το video και τα frames που θέλετε να κρατηθούν ως φωτογραφίες (screenshots) και στην συνέχεια το πρόγραμμα τα αποθηκεύει σαν εικόνες JPG.

Αρχικά κατεβάζετε το πρόγραμμα από εδώ, στη συνέχεια κάνετε εγκατάσταση της εφαρμογής επιλέγοντας τις custom ρυθμίσεις. Επιλέγετε custom διότι η εφαρμογή συνοδεύεται και από άλλα εργαλεία όπως, μπάρες εργαλείων στον browser σας, search engines, στοιχεία που δεν σας είναι και απαραίτητα, σε κάθε περίπτωση εσείς κρίνετε τι σας βολεύει.

Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του προγράμματος επιλέγετε το video από το οποίο θα τραβήξετε τις φωτογραφίες-εικόνες. Πατώντας το add files σας ανοίγει παράθυρο για να βρείτε το video που έχετε αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες από ένα video του Youtube πρέπει πρώτα να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. Το επόμενο βήμα είναι επιλέξετε έναν φάκελο που θα αποθηκευτούν οι φωτογραφίες από το video, Save as.

Free Video to JPG Converter, απομόνωση στιγμιοτύπων από βίντεο.

Ρυθμίσεις εφαρμογής για καλύτερα αποτελέσματα

Στη συνέχεια καλό είναι να δείτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής όπου μπορείτε να καθορίσετε το αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας. Στις ρυθμίσεις έχετε την δυνατότητα να θέσετε τα frames που θέλετε να κρατηθούν ως στιγμιότυπα. Δηλαδή να επιλέξετε να γίνει η εξαγωγή ενός frame κάθε 10 δευτερόλεπτα, το κάθε frame του video ή συνολικά 50 frames από όλο το video. Φυσικά αυτό είναι ανάλογο του αρχείου που θα δημιουργηθεί.

Όσο περισσότερα frames επιλέξετε τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο όγκος των εικόνων που θα παραχθούν. Μπορείτε να δείτε και τις επιπρόσθετες ρυθμίσεις (Options) προκειμένου να επιλέξετε αν θέλετε ήχο στο τέλος της διαδικασίας ή να κάνει ο υπολογιστής αυτόματο τερματισμό και να κλείνει, όταν ολοκληρώνεται η διαδικασία μετατροπής.

Για να ολοκληρώσετε την διαδικασία μετατροπής και να προχωρήσετε στην εξαγωγή των εικόνων πατήστε το κουμπί Convert.

Μετά το τέλος της μετατροπής μπορείτε να δείτε τις εικόνες που έχουν παραχθεί από το video στον φάκελο που έχετε προκαθορίσει από τις ρυθμίσεις.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι καλύτεροι (και οι χειρότεροι) browsers για ιδιωτικότητα το 2021

Ποια προγράμματα περιήγησης ιστού είναι τα καλύτερα για την προστασία των προσωπικών δεδομ…