ΑΡΧΙΚΗ ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 3D Εκτυπωτές – Έρχονται σε χαμηλότερες τιμές και με καλύτερη εμφάνιση.

3D Εκτυπωτές – Έρχονται σε χαμηλότερες τιμές και με καλύτερη εμφάνιση.

3,328
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

3D Εκτυπωτές – Σε χαμηλότερες τιμές.

Με νέες μονάδες κατασκευής οι 3D εκτυπωτές γίνονται πιο προσιτοί στην τιμή αγοράς τους αλλά και ποιο στιλάτοι εμφανισιακά δίνοντάς τους θέση στο γραφείο μας δίπλα από τον υπολογιστή μας. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα παρακάτω μοντέλα 3D εκτυπωτών που κυκλοφορούν στην αγορά σε τιμές προσιτές.

Dremel 3D Idea Builder

Με πλεονέκτημα την γρήγορη εγκατάσταση αλλά και το πολύ καλό software που τον συνοδεύει, ο 3D εκτυπωτής Dremel 3D Idea Builder σίγουρα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα απο την ποιότητα των μοντέλων που θα σας εκτυπώσει. Με οθόνη αφής  οποία επιτρέπει την επισκόπηση του κάθε μοντέλου πριν το εκτυπώσετε, με βιβλιοθήκη μοντέλων απο την Autodesk και με φιλικά στο περιβάλλον νήματα PLA σε 10 Χρώματα, τον καθιστά μία εξαιρετική αγορά σε τιμή κάτω από 1.000$(δολάρια).

3D Εκτυπωτές-thinktech.gr

 

MakerBot Replicator Mini

H MarketBot μετράει ήδη τρεις replicators και οδηγεί την αγορά των 3D εκτυπωτών σήμερα. Ο Mini θα εκτυπώσει μοντέλα έως 12cm ύψος και 10cm πλάτος σε PLA. O συγκεκριμένος 3D εκτυπωτής υποστηρίζει wifi σύνδεση επίσης ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου εκτυπωτή είναι ότι διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα για να παρακολουθείτε την πορεία εκτύπωσης απομακρυσμένα, όλα αυτά στην τιμή γύρω στα 1.599 Euro.

3D εκτυπωτές-thinktech.gr

 

Μ3D Micro

Ο M3D micro είναι ένας 3D εκτυπωτής με έμφαση στην ποιότητα κατασκευής των υλικών του μιας και το σώμα του είναι φτιαγμένο από ελαφριά ανθρακονήματα (ένα κιλό το βάρος του) και παρουσιάζετε στην αγορά σαν οικονομικός 3D εκτυπωτής. Τυπώνει νήματα PLA και ABS σε 12 χρώματα, σύνδεση usb και ανάλυση 50-350 micron layer, όλα αυτά στην τιμή των 349$ (δολάρια), διατίθεται σε πολλά μοντέρνα χρώματα.


3d εκτυπωτες-m3d micro

 

Bonsai Labs BS Toy 3D

Ο πρώτος εκτυπωτής για παιδιά έρχεται από την Ιαπωνία. Η ιδέα βασίζεται στο να εκτυπώνετε στο σπίτι σας τα παιχνίδια του παιδιού σας και έτσι να επισκέπτεστε σπανιότερα τα παιχιδάδικα. Τυπώνει με ειδικά νήματα με την ονομασία LT80 διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Τα νήματα αυτά LT80 είναι πιο μαλακά σαν σύνθεση για να είναι ασφαλέστερα για τα παιδιά.

3d εκτυπωτές-thinktech

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως να αυξήσετε την ασφάλεια στην πλοήγηση σας στο internet.

Εάν δεν έχετε διαθέσει χρόνο ακόμα στο να διαμορφώσετε το απόρρητο και ασφάλεια του προγρά…