ΑΡΧΙΚΗ Gadgets Το έξυπνο βραχιόλι με οθόνη το χέρι σας!

Το έξυπνο βραχιόλι με οθόνη το χέρι σας!

40 second read
1
6,860

Το έξυπνο βραχιόλι 

Μία εταιρεία που εδρεύει στο Παρίσι έχει κατοχυρώσει μία εξαιρετική ιδέα την οποία και υλοποίησε, το έξυπνο βραχιόλι όπου στο κοντινό μέλλον θα εξελίχθη σε No 1 gadget. Το Cicret bracelet είναι ένα έξυπνο βραχιόλι σε στάδιο prototype το οποίο φοριέται στον καρπό του χεριού και προβάλλει πάνω στο δέρμα το user interface του κινητού αλλά και άλλες χρηστικές πληροφορίες.

Ο projector του Cicret bracelet μπορεί και προβάλλει εικόνες πάνω στο χέρι σας κι εσείς αλληλεπιδράτε μ’ αυτήν, οι αισθητήρες εγγύτητας καθορίζουν την εντολή που δίνετε στο χέρι σας και έτσι μπορείτε να πραγματοποιείτε την πλοήγηση στην οθόνη.

Όπως λειτουργεί και ένα smartphone έτσι και το  έξυπνο βραχιόλι σας επιτρέπει σας να πραγματοποιείτε κλήσεις, να διαβάζετε ή να γράφετε μηνύματα ακόμη και να βλέπετε video.

Το Cicret bracelet είναι εξοπλισμένο με κάρτα μνήμης, επεξεργαστή, μηχανισμό δόνησης, επιταχυνσιόμετρο, USB θύρα, Wi-Fi και Bluetooth σύνδεση αλλά και 8 αισθητήρες εγγύτητας, το έξυπνο βραχιόλι έχει σχεδιαστεί να είναι και αυτόνομη συσκευή.

Το εγχείρημα  Cicret bracelet έχει χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από δωρεές μέσα από το δικό το επίσημο site και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει το τελικό στάδιο παραγωγή του. Το κόστος αγοράς του όταν κυκλοφορήσει εκτιμάτε κοντά στο 380 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Gadgets

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

9 έξυπνες οικιακές συσκευές που δεν ήξερες ότι υπάρχουν

Έξυπνες οικιακές συσκευές που δεν ήξερες ότι υπάρχουν Ακόμα δεν είμαστε σίγουροι ότι πρέπε…