ΑΡΧΙΚΗ Tech News Τα καλύτερα κανάλια του Youtube για το 2015.

Τα καλύτερα κανάλια του Youtube για το 2015.

3 min read
0
2,660

Στο παράδεισο τον video που λέγεται Youtube εκτός από τις χιλιάδες ώρες video που μπορεί να βρει κανείς για όλα τα γούστα υπάρχουν και τα λεγόμενα κανάλια Youtube (Youtube channels).

Είναι video σαν σειρές ή εκπομπές με συγκεκριμένη θεματολογία όπως τα κλασικά κανάλια τηλεόρασης που μεταδίδουν διάφορες εκπομπές-παραγωγές με επαγγελματίες παρουσιαστές. Mόνο που στα Youtube channels τα video που ανεβαίνουν είναι από ερασιτέχνες παραγωγούς video ή επαγγελματίες του χώρου που προβάλουν. Μέσα από τα συγκεκριμένα κανάλια παρουσιάζουν τις ικανότητές τους, τις επαγγελματικές δεξιοτεχνίες τους ή πολλές φορές έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και άλλοτε ψυχαγωγικό.

Κανάλια φυσικά για όλες τις προτιμήσεις όπως κωμωδίες, κανάλια μουσικής, εκπαίδευσης, γευσιγνωσίας και πολλά άλλα με τη λίστα συνέχεια να αυξάνεται με νέα ενδιαφέρουσα κανάλια.

Εκτός από το να περιηγηθείτε στα κανάλια του Youtube μπορεί κανείς να έχει και το δικό του κανάλι αρκεί να έχει να παρουσιάσει κάτι αρκετά ενδιαφέρων ώστε να τραβήξει το ενδιαφέρων του κοινού και συνεπώς τα κλικ των χρηστών του Internet στο κανάλι.

Τώρα λοιπών που οι Smart Tv τηλεοράσεις μπαίνουν σε όλο και περισσότερα σπίτια και τα προγράμματα τις ελεύθερης τηλεόρασης δεν είναι και στα καλύτερά τους κρατήστε την παρακάτω λίστα με κάποια από τα καλύτερα κανάλια του Youtube για το 2015 σύμφωνα με το κοινό του Internet.

Ας Αρχίσουμε λοιπών.

TED Youtube channel Οι ιδέες στα καλύτερά τους! Σίγουρα όλες οι ομιλίες του TED δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο αλλά θα αφήσουν πολλούς με ανοιχτό το στόμα από αυτά που θα ακούσουν από σίγουρα σπουδαίους σε ιδέες ανθρώπους.

 https://www.youtube.com/user/TEDtalksDirector

Τα καλύτερα κανάλια του Youtube για το 2015-Ted youtube channel

Jamie Oliver Food Tube channel – Σίγουρα από το όνομα και μόνο καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται, ο διάσημος  Άγγλος Chef προβάλει μέσα από το δικό του κανάλι τις δικές του γευστικές δημιουργίες. Καλή όρεξη!

https://www.youtube.com/user/JamieOliver 

Τα καλύτερα κανάλια του Youtube για το 2015-Jamie Oliver channel

Vsauce – Το κανάλι Vsauce μέσα από τα video του μας εξηγεί με έναν μοναδικό τρόπο πολλά πράγματα στα οποία έχουμε μεγάλη περιέργεια να μάθουμε ή να κάνουμε, ακριβώς όπως και οι εκατομμύρια συνδρομητές του!

https://www.youtube.com/user/Vsauce 

Τα καλύτερα κανάλια του Youtube για το 2015-Vsause channel

Devin Super Tramp – Μία τρελοπαρέα σαν τους παλιούς καλούς JackUs αναλαμβάνουν να κάνουν πράγματα ριψοκίνδυνα και επικίνδυνα, πολύ ενδιαφέρον κανάλι.

https://www.youtube.com/user/devinsupertramp

 Τα καλύτερα κανάλια του Youtube για το 2015-devinsupertramp channel.png

The Slow Mo Guys – Δύο φίλοι με την super κάμερα τους μας δείχνουν τον κόσμο όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, πράγματα καθημερινότητας σε απίστευτη αργή κίνηση.

https://www.youtube.com/user/theslowmoguys

Τα καλύτερα κανάλια του Youtube για το 2015-The slow Mo Guys channel

In59seconds – Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό μπορείτε με απλό τρόπο να μάθετε σύνθετα πράγματα της καθημερινότητάς μας. Μάλιστα το συγκεκριμένο κανάλι έχει γίνει και έμπνευση για βιβλίο.

https://www.youtube.com/user/In59seconds 

 Τα καλύτερα κανάλια του Youtube για το 2015-In59Seconds channel

MinuteEarth – Θέματα καθημερινότητας και ερωτήματα ύπαρξης που μας απασχολούν μας εξηγεί το συγκεκριμένο κανάλι μέσα από ένα μοναδικό τρόπο, cartoon!

https://www.youtube.com/user/minuteearth

Τα καλύτερα κανάλια του Youtube για το 2015-MinuteEarth

CinemaSins – Πολύ διασκεδαστική και πρωτότυπη η θεματολογία του συγκεκριμένου καναλιού, όλα τα λάθη και τις παραλείψεις που περιέχουν γνωστές -χολιγουντιανές και μή- ταινίες.

https://www.youtube.com/user/CinemaSins

 Τα καλύτερα κανάλια του Youtube για το 2015-CinemaSins

 

Kids Baby Club – Φυσικά δεν λείπουν και τα κανάλια για τους μικρούς μας φίλους, οπώς το Kids Baby κανάλι που προβάλει παιδικά video με ζωηρά έντονα χρώματα και χαρακτήρες που εξάπτουν την φαντασία των παιδιών.

https://www.youtube.com/user/thelittlebabyclub

Τα καλύτερα κανάλια του Youtube για το 2015-Kids Baby Club

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Tech News

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Τα καλύτερα sites για εύρεση εργασίας

Τα καλύτερα sites για εύρεση εργασίας: οι νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο μας επιτρέπουν…