ΑΡΧΙΚΗ Gadgets Τώρα πέρνετε το φαγητό μαζί σας στη δουλειά χωρίς να ντρέπεστε!

Τώρα πέρνετε το φαγητό μαζί σας στη δουλειά χωρίς να ντρέπεστε!

2,928
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Η Fittbo μια εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη έχει σχεδιάσει ένα πολύ προτότυπο ταπεράκι για το φαγητό στη δουλειά, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σιγουρευτεί ότι πακετάρετε όλα όσα χρειάζεστε, για ένα θρεπτικό μεσημεριανό γεύμα στην εργασία μας. Πρόκειται για ένα απολύτως στεγανό τεπεράκι που διατηρεί την σωστή θερμοκρασία για ώρες αλλά και φροντίζει με τους χώρους που διαθέτει να χωρέσει όλο σας το γεύμα αλλά και τα μαχαιροπίρουνα. Ακόμα και ο σχεδιασμός του που είναι minimal και μαζεμένος είναι για να μεταφέρετε εύκολα σε οποιαδήποτε θέση το βάλετε στην τσάντα σας οριζόντια ή κάθετα.
“Το φαγητό επηρεάζει το πώς αισθανόμαστε, το πώς δείχνουμε, το πόσο υγιείς είμαστε. Ο ευκολότερος τρόπος για να έχουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να παραμείνουμε σε φόρμα είναι να τρώμε σωστά. Πρέπει λοιπόν να έχουμε εύκολη πρόσβαση σε υγιεινό φαγητό”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.

φαγητό στη δουλειά

“Κάναμε πολλά πρότυπα σχεδίασης. Το σχήμα έπρεπε να είναι απλό, εύκολο στη χρήση και να έχει ένα έξυπνο, καθαρό σχέδιο που θα μπορείτε να πάρετε άνετα οπουδήποτε. Κάθε χαρακτηριστικό που σκεφτήκαμε, κατάφερε να ενσωματωθεί στο σχεδιασμό: η μόνωση, τα μαχαιροπίρουνα, η βέλτιστη αναλογία μεταξύ των διαχωριστικών. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και είμαστε πραγματικά περήφανοι για το σχέδιο.”

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In Gadgets

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σειρά της Xiaomi για “έξυπνα” γυαλιά.

Και η Xiaomi ανακοίνωσε τα δικά της γυαλιά μετά τα Ray-Ban Stories από τις Facebook και Lu…