ΑΡΧΙΚΗ Video Το όνειρο κάθε νοικοκυράς γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

Το όνειρο κάθε νοικοκυράς γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

1,875
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Διάφορες μελέτες δείχνουν πως ένα χρόνο από την ζωή μας τον σπαταλάμε στο να διπλώνουμε τα πλυμένα ρούχα, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς πόσα είναι τα χρόνια και για το άπλωμα των ρούχων, αλλά και για το σιδέρωμα. Εδώ και εκατό σχεδόν χρόνια που έχει ανακαλυφθεί το πλυντήριο έχει κάνει την ζωή ευκολότερη αλλά μάλλον ήρθε ο καιρός το πλύσιμο των ρούχων να περάσει σε εντελώς αυτοματοποιημένη διαδικασία.

Μετά από δέκα χρόνια μελέτης ήρθε η ώρα της ολοκλήρωσης για το Seven Dreamers Laundroid, την πρώτη οικιακή συσκευή που διπλώνει τα ρούχα σας με την βοήθεια καμερών και ειδικού προγράμματος που αναγνωρίζει τον τύπο του υφάσματος και δίνει στα ρομποτικά χέρια εντολή για το σωστό δίπλωμα τον ρούχων.

Αυτή τη στιγμή έχει το μέγεθος ντουλάπας και χρειάζετε πέντε ολόκληρα λεπτά για να διπλώσει ένα πουκάμισο αλλά η Seven Dreamers έχει ήδη κλείσει συμφωνίες με εταιρείες που κατασκευάζουν πλυντήρια ώστε έως το 2018 η τεχνολογία αυτή να έχει ενσωματωθεί στις συσκευές πλυντήρια στεγνωτήρια.

Οπότε σε μερικά χρόνια θα βάζουμε στο πλυντήριο τα άπλυτα ρούχα και μετά από λίγη ώρα θα τα παίρνουμε καθαρά διπλωμένα και μυρωδάτα.

Στην επίδειξη που έγινε στο Τόκιο για το Seven Dreamers Laundroid μία γυναίκα πετάει ένα τσαλακωμένο πουκάμισο μέσα στην μαύρη ντουλάπα και αυτό μετά από πέντε λεπτά η πόρτα ανοίγει και το πουκάμισο είναι απόλυτα διπλωμένο!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In Video

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σειρά της Xiaomi για “έξυπνα” γυαλιά.

Και η Xiaomi ανακοίνωσε τα δικά της γυαλιά μετά τα Ray-Ban Stories από τις Facebook και Lu…