ΑΡΧΙΚΗ Social Movienr….Το απόλυτο εργαλείο για τους Σινεφίλ.

Movienr….Το απόλυτο εργαλείο για τους Σινεφίλ.

0
2,330
Movienr....Το απόλυτο εργαλείο για τους Σινεφίλ
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Movienr….Το απόλυτο εργαλείο για τους Σινεφίλ

Εάν είστε σινεφίλ και θέλετε να μαθαίνετε πληροφορίες για την ταινία που πρόκειται να δείτε είτε στην τηλεόραση είτε στον κινηματογράφο είτε από την άνεση του σπιτιού σας, καλό θα ήταν να επισκεφθείτε πρώτα το Movienr.

Το Movienr είναι μία από της καλύτερες υπηρεσίες για πληροφορίες, σχετικά με το σενάριο μιας ταινίας, το trailer, αξιολογήσεις και κρητικές της ταινίας, καθώς και πληθώρα θεμάτων που σχετίζονται πάντα με την επιλεγμένη ταινία.

Αρχικά θα πρέπει να πάτε στο site του Movienr και από εκεί κάνετε login με το λογαριασμό που έχετε στο Facebook ή το Google, σε περίπτωση που δεν διαθέτετε κάποιο λογαριασμό μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό του Movienr.

Το περιβάλλον της υπηρεσίας είναι απλό και εύκολο με πολλά χαρακτηριστικά και δυνατότητες, διαθέτη πολλά φίλτρα όπως το είδος της ταινίας τη χώρα παραγωγής το μέρος που γυρίστηκε ακόμα και την χρονολογία της. Μάλιστα μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς φίλτρων για να μπορέσετε να βρείτε ακριβός αυτή που ψάχνετε. Ακόμα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας αρχείο ταινιών με τις δικές σας επιλογές ταινιών.

Φυσικά διαθέτη και όλα τα Social χαρακτηριστικά με δυνατότητες όπως το να κοινοποιήσετε κάτι για μία ταινία που βρήκατε, να κάνετε like η να καλέσετε του φίλους σας.

To Movienr διαθέτη μία τεράστια συλλογή ταινιών στη βάση δεδομένων του και δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ελληνικές ταινίες, παρότι στο Internet υπάρχουν πολύ τρόποι να βρει κανείς πληροφορίες για ταινίες η συγκεκριμένη είναι μία από της καλύτερες…Δοκιμάστε την.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Social

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψάχνεις laptop την Black Friday; Δώσε βάση στα specs!

Πολλοί από εμάς περιμένουμε την Black Friday για να αγοράσουμε την ηλεκτρονική συσκευή που…