ΑΡΧΙΚΗ Gadgets Το έξυπνο βραχιόλι με οθόνη το χέρι σας!

Το έξυπνο βραχιόλι με οθόνη το χέρι σας!

5,125
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Το έξυπνο βραχιόλι 

Μία εταιρεία που εδρεύει στο Παρίσι έχει κατοχυρώσει μία εξαιρετική ιδέα την οποία και υλοποίησε, το έξυπνο βραχιόλι όπου στο κοντινό μέλλον θα εξελίχθη σε No 1 gadget. Το Cicret bracelet είναι ένα έξυπνο βραχιόλι σε στάδιο prototype το οποίο φοριέται στον καρπό του χεριού και προβάλλει πάνω στο δέρμα το user interface του κινητού αλλά και άλλες χρηστικές πληροφορίες.

Ο projector του Cicret bracelet μπορεί και προβάλλει εικόνες πάνω στο χέρι σας κι εσείς αλληλεπιδράτε μ’ αυτήν, οι αισθητήρες εγγύτητας καθορίζουν την εντολή που δίνετε στο χέρι σας και έτσι μπορείτε να πραγματοποιείτε την πλοήγηση στην οθόνη.

Όπως λειτουργεί και ένα smartphone έτσι και το  έξυπνο βραχιόλι σας επιτρέπει σας να πραγματοποιείτε κλήσεις, να διαβάζετε ή να γράφετε μηνύματα ακόμη και να βλέπετε video.

Το Cicret bracelet είναι εξοπλισμένο με κάρτα μνήμης, επεξεργαστή, μηχανισμό δόνησης, επιταχυνσιόμετρο, USB θύρα, Wi-Fi και Bluetooth σύνδεση αλλά και 8 αισθητήρες εγγύτητας, το έξυπνο βραχιόλι έχει σχεδιαστεί να είναι και αυτόνομη συσκευή.

Το εγχείρημα  Cicret bracelet έχει χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από δωρεές μέσα από το δικό το επίσημο site και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει το τελικό στάδιο παραγωγή του. Το κόστος αγοράς του όταν κυκλοφορήσει εκτιμάτε κοντά στο 380 ευρώ.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
  • Wearables δακτυλίδια θα φορεθούν πολύ.

    Η λέξη wearables που τελευταία την ακούμε όλο και πιο συχνά στην τεχνολογία προσδιορίζει τ…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In Gadgets

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είναι η έξυπνη κλειδαριά ; και πως ενισχύει την ασφάλεια.

Μία έξυπνη κλειδαριά-smart lock ενισχύει την προστασία και την ασφάλεια του σπιτιού και τη…