ΑΡΧΙΚΗ Tech News Τα σχολεία ξεκίνησαν, όλα τα σχολικά βιβλία σε αρχεία pdf.

Τα σχολεία ξεκίνησαν, όλα τα σχολικά βιβλία σε αρχεία pdf.

26 second read
0
1,996

Τα σχολεία μόλις ξεκίνησαν και οι μικροί μαθητές έχουν πάρει θέσεις στα θρανία τους για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μικροί και μεγάλοι από την ανεμελιά τον διακοπών μπαίνουν πάλι στο καθημερινό σχολικό τους πρόγραμμα.

Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε δεν θα μπορούσε να έλειπαν τα σχολικά βιβλία από την ηλεκτρονική τους έκδοση, έτσι όλα τα σχολικά βιβλία από όλες τις τάξεις μπορείτε να τα βρείτε πλέον στο internet. Ηλεκτρονικά σχολικά βιβλία από την Α’ δημοτικού έως την Γ’ λυκείου.

Το ινστιτούτο τεχνολογίας υπολογιστών & εκδόσεων που είναι ένας φορέας για την αξιοποίηση των τεχνολογιών της πληροφορίας μέσα από το Site Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία (ebooks.edu.gr) διαθέτει όλα τα σχολικά βιβλία Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σε μορφή pdf, τα βιβλία μαθητή σε επεξεργάσιμη html μορφή και κυρίως, πάνω από 100 Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία (e-books), δηλαδή βιβλία εμπλουτισμένα με διαδραστικό ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό.

Το site ebooks.edu.gr διαθέτη μεγάλη σχολική πληροφόρηση μέσα από θεματικές ενότητες αλλά και πολλές διαδραστικές μαθησιακές ασκήσεις όπως το Φωτόδεντρο.

Σίγουρα αξίζει να το επισκεφτείτε μαζί με το παιδί σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Tech News

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Τα καλύτερα sites για εύρεση εργασίας

Τα καλύτερα sites για εύρεση εργασίας: οι νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο μας επιτρέπουν…