ΑΡΧΙΚΗ Οδηγοί Τεχνολογίας Τα καλύτερα Free Antivirus 2015.

Τα καλύτερα Free Antivirus 2015.

2 min read
0
2,064
Τα καλύτερα Free Antivirus 2015-thinktech.gr

Σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα free antivirus για το 2015

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να έχετε μία πολύ καλή προστασία στον υπολογιστή σας, παρακάτω σας παρουσιάζουμε μία συλλογή από τα καλύτερα free antivirus σύμφωνα με δοκιμές που πιστοποιούνται από τα καλύτερα εργαστήρια του κόσμου όπου όχι μόνο ξεριζώνουν το κακόβουλο λογισμικό που έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας αλλά προσφέρουν προστασία σε πραγματικό χρόνο. ‘Όλα τα antivirus σαρώνουν αρχεία κατά την εκτέλεσή τους ώστε να διασφαλίσουν ότι δεν θα ενεργοποιηθεί κάποιο malware και να αναγνωρίσουν ένα αρχείο που έχει προσβληθεί από ιό, επίσης ελέγχουν το σύστημα χειροκίνητα φυσικά και αυτόματα σε χρόνο που εσείς θα ρυθμίσετε.

Ξεκινάμε λοιπών:

AVG Antivirus 2015

www.avg.com

Νέα εμφάνιση στο κύριο παράθυρο του AVG antivirus 2015 που μας προσφέρει μία γρήγορη επισκόπηση στις σημαντικότερες επιλογές. Εκτός από την πολύ καλή προστασία που προσφέρει σε πραγματικό χρόνο με πολύ καλές μετρήσεις ανιχνευσιμότητας σε ιούς το AVG παρακολουθεί και κάθε ιστότοπο για προσπάθειες phishing. Τέλος διαθέτη και ένα εργαλείο το Site safety που ενσωματώνεται στο πρόγραμμα περιήγησης και σας προειδοποίηση αν επισκεφθήκατε μία επικίνδυνη τοποθεσία στο Internet.

Τα καλύτερα antivirus-thinktech.gr

Panda Free Antivirus 2015

www.pandasecurity.com

To νέο Panda 2015 ενσωματώνει έναν πολύ καλό μηχανισμό εκκαθάρισης ιών αλλά πολύ καλή δουλειά κάνει και στον αποκλεισμό αυτών πριν εκτελεστούν. Και στην πλοήγηση στο Internet κάνει πολύ καλή δουλειά εμποδίζοντας την πρόσβαση σε κακόβουλες σελίδες αλλά και ελέγχοντας τις λείψεις που κάνετε για επικίνδυνα αρχεία. Εδώ να πούμε για την συγκεκριμένη εφαρμογή ότι πάντα σε όλες τις μετρήσεις από πολλά εργαστήρια συμμετέχει με πολύ καλές βαθμολογίες.

panda free antivirus 2015-thinktech.gr

 

Comondo Antivirus

antivirus.comodo.com

Το comodo είναι μία εφαρμογή antivirus που δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό μιας και δεν συμμετέχει σε μετρήσεις απο ειδικά εργαστήρια, παρόλα αυτά όμως είναι μία πολύ καλή και αξιόπιστη εφαρμογή. Στην επί πληρωμή έκδοση σας παρέχετε και απομακρυσμένη βοήθεια αν χρειαστεί. Στην εξάλειψη τον ιών τώρα είναι πολύ αξιόπιστο μιας και καταφέρνει να βρίσκει τους περισσότερους ιούς και να τους βάζει σε καραντίνα. Το εργαλείο που διαθέτη Secure dns μπλοκάρει τα επικίνδυνα urls.

comodo antivirus-thinktech.gr

 

Avast Free antivirus 2015

www.avast.com

Γνωστό και αξιόπιστο εδώ και αρκετά χρόνια το avast με συνολικά πολύ καλές μετρήσεις απο πολλά εργαστήρια και δεν θα μπορούσε να μην είναι μέσα στα καλύτερα free antivirus 2015. Εκτός από την ανίχνευση και εξουδετέρωση ιών που είναι σε εξαιρετικό επίπεδο μετρήσεων το avast φροντίζει και γενικότερα για τις ενημερώσεις του συστήματος σας, τον προγραμμάτων σας του router σας και γενικότερα την ασφάλεια σας. Και στο internet με εργαλεία αποτροπής επικινδύνων urls τα πάει πολύ καλά με ειδικό μηχανισμό που ελέγχει και τα downloads που κάνετε.

Avast 2015-thinktech.gr

 

Ad-Aware  free antivirus 2015

www.lavasoft.com

Με καινούργιο πιο απλό χρηστικό περιβάλλον η lavasoft παρουσιάζει την δική της πολύ καλή εφαρμογή antivirus, και εδώ οι μετρήσεις ανίχνευσης είναι πολύ καλές, αλλά όχι και τόσο οι μετρήσεις τον αποκλεισμένων urls που είναι αρκετά κάτω του μετρίου.

ad-aware-thinktech.gr

 

Forticlient 5.0

www.forticlient.com

Ο forticlient είναι γνωστή εφαρμογή για την ασφάλεια επιχειρήσεων ωστόσο μπορεί να λειτουργήσει  αυτόνομα και σαν antivirus. H εγκατάσταση πολύ απλή καθώς και το περιβάλλον, στις μετρήσεις ανιχνευσιμότητας και εξουδετέρωσης είναι πολύ πάνω του μετρίου, εξαιρετικός! To web filter στο Internet πολύ δυνατό και ακριβές παρέχει και γονικό έλεγχο εμποδίζοντας την πρόσβαση σε ύποπτες σελίδες καθώς αποτρέπει και το phising.

Forticlient 5.0-thinktech.gr

Διαβάστε ακόμη : Ανάκτηση δεδομένων – Τα καλύτερα προγράμματα data recovery

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Θέμης Βασιλόπουλος
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Οδηγοί Τεχνολογίας

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές του 2024 για τηλεφωνικές κλήσεις μέσω Διαδικτύου

Το Google Meet, το Signal, το WhatsApp και το Voice είναι μερικές από τις κορυφαίες εφαρμο…