ΑΡΧΙΚΗ Απορίες Πώς να αλλάξετε μια τοποθεσία GPS στο τηλέφωνό σας

Πώς να αλλάξετε μια τοποθεσία GPS στο τηλέφωνό σας

0 second read
0
1,964
Πώς να αλλάξετε μια τοποθεσία GPS
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Πώς να αλλάξετε μια τοποθεσία GPS στο τηλέφωνό σας.

Η αλλαγή της τοποθεσίας στη συσκευή σας iPhone ή Android περιλαμβάνει την “εξαπάτηση” του τηλεφώνου σας για να “δείξετε” στις εφαρμογές ότι βρίσκεστε κάπου που δεν βρίσκεστε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν δείχνετε μία εικονική τοποθεσία σας στο GPS κάθε εφαρμογή που βασίζεται στην τοποθεσία στο τηλέφωνό σας θα ξεγελαστεί.

Αυτό μπορεί να φαίνεται παράξενο καθώς οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε GPS για εργασίες που χρειάζονται την πραγματική μας τοποθεσία, όπως όταν βρίσκουμε οδηγίες και ενημερώσεις για τον καιρό. Ωστόσο, υπάρχουν νόμιμοι λόγοι για να αλλάξετε την τοποθεσία του τηλεφώνου σας σε μία εικονική.

Δυστυχώς, αυτό δεν είναι πολύ απλό. Δεν υπάρχει ενσωματωμένη ρύθμιση “ψευδής τοποθεσίας GPS” είτε στο iOS είτε στο Android και ούτε οι περισσότερες εφαρμογές σάς επιτρέπουν να παραποιήσετε την τοποθεσία σας μέσω μιας απλής επιλογής.

Να γνωρίζετε ότι: Η ρύθμιση του τηλεφώνου σας ώστε να χρησιμοποιεί ψεύτικο GPS επηρεάζει μόνο την τοποθεσία σας. Δεν αλλάζει τον αριθμό τηλεφώνου σας, δεν αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας ή αλλάζει άλλα πράγματα που κάνετε από τη συσκευή σας.

Παραπλάνηση τοποθεσίας Android

Εάν κάνετε μία αναζήτηση στο Google play για “ψεύτικο GPS” θα βρείτε πολλές επιλογές, άλλες δωρεάν και άλλες όχι, και κάποιες που απαιτούν το τηλέφωνό σας να είναι root. Μια εφαρμογή που δεν χρειάζεται το τηλέφωνό σας να είναι root-εφόσον χρησιμοποιείτε Android 6.0 ή νεότερη έκδοση- ονομάζεται Fake GPS Free και είναι πολύ εύκολο να τη χρησιμοποιήσετε για να παραποιήσετε την τοποθεσία του τηλεφώνου σας Android.

  • Κατεβάστε από το Google play την εφαρμογή Fake GPS Free Lacation Spoofer και εγκαταστήστε την στο κινητό σας.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε αποδοχή στο ”Να επιτρέπετε στην εφαρμογή Fake GPS να έχει πρόσβαση στη συσκευή” στη συνέχεια δώστε άδεια στην εφαρμογή για την χρήση GPS της συσκευής σας και πατάτε το κουμπί πίσω για να επανέλθετε στην αρχική οθόνη του GPS Free.
Πώς να αλλάξετε μια τοποθεσία GPS στο τηλέφωνό σας
πατήστε αποδοχή και δηλώστε την εφαρμογή Fake GPS Free στα δικαιώματα εφαρμογών
  • Στην συνέχεια στο Gps χάρτη που σας ανοίγει πατάτε Αποδοχή-Enable στο μήνυμα, και στην επόμενη οθόνη επιλέγετε Ρυθμίσεις προγραμματιστή (Developer Settings) και στη νέα οθόνη που σας ανοίγει Επιλέγετε το: Επιλογή Εφαρμογής τεχνητής τοποθεσίας και δείχνετε την εφαρμογή Fake GPS Free.
Πώς να αλλάξετε μια τοποθεσία GPS στο τηλέφωνό σας
πατάτε enable και Ρυθμίσεις προγραμματιστή-Develop[er settings για να επιλέξετε το Fake Gps
  • Στη συνέχεια επιστρέφετε πίσω στον χάρτη και αναζητάτε την τοποθεσία που θέλετε να αλλάξετε επάνω στον χάρτη. Εάν θέλετε να κάνετε μία διαδρομή πατήστε παρατεταμένα τον χάρτη σε διάφορα σημεία ώστε να σχηματίσετε την διαδρομή που θέλετε.
  • Χρησιμοποιήστε το κουμπί αναπαραγωγής στην κάτω γωνία του χάρτη για να ενεργοποιήσετε την ψεύτικη ρύθμιση GPS.

Μπορείτε να κλείσετε την εφαρμογή Fake Gps και να ανοίξετε τους χάρτες Google ή μία άλλη εφαρμογή τοποθεσίας για να δείτε εάν η τοποθεσίας σας έχει παραποιηθεί. Για να ανακτήσετε την πραγματική σας τοποθεσία, πατήστε το κουμπί διακοπής.

Επειδή η εφαρμογή Fake GPS είναι Free θα διαπιστώσετε ότι εμφανίζονται διαφημίσεις αυτές μπορείτε να τις παρακάμψετε πατώντας το Κλείσιμο. Σε περίπτωση συνδρομής οι διαφημίσεις δεν εμφανίζονται.

Εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό spoofer (όπως ονομάζονται αυτό οι εφαρμογές) τοποθεσίας Android, έχουμε επιβεβαιώσει ότι οι ακόλουθες δωρεάν εφαρμογές αλλαγής τοποθεσίας λειτουργούν όπως το Fake GPS Free, αυτές θα τις βρείτε στο Playstore σαν, Fake GPS , Fly GPS και Fake GPS Location .

Παραποίηση τοποθεσίας GPS σε iPhone

Η παραποίηση της τοποθεσίας σας στο iPhone δεν είναι τόσο εύκολη όσο σε μια συσκευή Android—δεν μπορείτε απλώς να κατεβάσετε μια εφαρμογή για να κάνετε. Ωστόσο, οι κατασκευαστές λογισμικού έχουν δημιουργήσει προγράμματα επιτραπέζιου υπολογιστή που το καθιστούν εύκολο.
Το 3uTools είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραποιήσετε την τοποθεσία σας στο iPhone ή το iPad, επειδή το λογισμικό είναι δωρεάν και έχουμε επιβεβαιώσει ότι λειτουργεί με iOS και iPadOS 15. Το 3uTools είναι μία πλατφόρμα εργαλείων όπου ανάμεσα σε άλλες χρήσιμες εφαρμογές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εικονικό GPS που διαθέτει.

  • Κατεβάστε την εφαρμογή και κάντε εγκατάσταση, ανοίξτε την εφαρμογή και από την αρχική οθόνη με τα toolbox επιλέξτε Virtual Location.
Πώς να αλλάξετε μια τοποθεσία GPS στο τηλέφωνό σας
Επιλέξτε από την αρχική οθόνη Virtual location
  • Επιλέξτε κάπου στον χάρτη ή χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για να επιλέξετε πού θέλετε να ορίσετε την τοποθεσία σας.
  • Επιλέξτε Τροποποίηση εικονικής τοποθεσίας (modify location) και στη συνέχεια, επιλέξτε OK όταν δείτε το μήνυμα επιβεβαίωσης.
Πώς να αλλάξετε μια τοποθεσία GPS στο τηλέφωνό σας

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας για να αναιρέσετε την ψεύτικη τοποθεσία και να τραβήξετε ξανά πραγματικά δεδομένα GPS.

Διαβάστε επίσης : Πως εντοπίζω μία κρυφή κάμερα με το κινητό μου

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Απορίες

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Μπορούν τα ηλεκτρικά οχήματα να ρυμουλκήσουν τροχόσπιτο;

Ανάλογα με το μέγεθος και τη χωρητικότητα της μπαταρίας του οχήματος τα ηλεκτρικά αυτοκίνη…