ΑΡΧΙΚΗ Microsoft Πως η Microsoft εφαρμόζει την πολιτική απορρήτου των Windows 10 και στα Windows 7 και 8.

Πως η Microsoft εφαρμόζει την πολιτική απορρήτου των Windows 10 και στα Windows 7 και 8.

0
2,461
Πως η Microsoft εφαρμόζει την πολιτική απορρήτου των Windows 10 και στα Windows 7 και 8.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

‘Όσοι δεν έκαναν αναβάθμιση των Windows 8 ή 7 σε Windows 10 για να διασφαλίσουν την ιδιωτικότητά τους μάλλον να το ξανασκεφτούν. Μετά τον “θόρυβο” που είχε ξεσπάσει σχετικά με την πολιτική απορρήτου που έχουν τα Windows 10 και αφορούν τη συλλογή δεδομένων από την χρήση του υπολογιστή μας, η Microsoft κυκλοφόρησε κάποια updates για Windows 7 και 8 όπου επαναπροσδιόριζουν την πολιτική απορρήτου τον συγκεκριμένων εκδόσεων των Windows στα πρότυπα πολιτικής των Windows 10. Από ότι φαίνεται η Microsoft αφού είδε ότι είναι αρκετοί οι χρήστες που δεν θέλουν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν τα Windows 10 εξαιτίας της εφαρμοσμένης πολιτικής απορρήτου, αποφάσισε να εφαρμόσει την ίδια και στις προηγούμενες εκδόσεις του συγκεκριμένου λειτουργικού μέσω updates.

Έτσι αν δείτε στα Windows 7 ή 8 που έχετε εγκατεστημένα τα updates : KB 3068708, KB 3022345, KB 3075249 και KB 3080149 με περιγραφή “Update for customer experience and diagnostic telemetry” να ξέρετε ότι αφορούν τη νέα πολιτική απορρήτου της Microsoft. Έχουμε τονίσει αρκετές φορές από αυτό το site ότι τίποτα δεν είναι δωρεάν στον κόσμο του Internet, πάντα το τίμημα είναι η έκθεση των προσωπικών μας δεδομένων, για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να διαβάζουμε σχολαστικά και με υπομονή τους όρους χρήσης των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Φυσικά σε περίπτωση που γίνει η εγκατάσταση των παραπάνω updates σε λειτουργικό Windows 7 έχετε την δυνατότητα να τα απεγκαταστήσετε από το Control Panel από την επιλογή Installed Updates, Control Panel>All Control Panel Items>Windows Update>View update history.

Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης των Windows 10 – Technical Preview.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Microsoft

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφαρμογή που βοηθά άτομα με προβλήματα όρασης.

Όλο και πληθαίνουν οι εφαρμογές που εστιάζουν στο να διευκολύνουν να εξυπηρετούν ανθρώπους…