ΑΡΧΙΚΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο Η/Υ ΜΟΥ ; ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου.

Πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου.

0 second read
0
3,692
κάρτα γραφικών
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Έχω το εξής πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου, εκεί που έπαιζα ένα παιχνίδι ξαφνικά η οθόνη γέμισε κουτάκια χρωματιστά και ο υπολογιστής κράσαρε. Όταν ξεκίνησε είχε παντού γραμμές και όταν ξεκινούσαν τα WINDOWS έβγαλε μπλε οθόνη. Τελικά έβαλα την οθόνη στην κάρτα γραφικών του Motherboard, και έκανα εγκατάσταση παλαιότερους drivers της κάρτας και όταν ξαναέβαλα την κανονική κάρτα γραφικών έκανε το ίδιο πρόβλημα.


Απάντηση:
Για να έχεις τέτοια προβλήματα με την κάρτα γραφικών σου δηλαδή τα artifacts (όπως λέγονται) και γραμμές στην οθόνη σου τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει στην κάρτα απο υπερθέρμανση, εάν στο παρουσιάζει μόνο όταν παίζεις παιχνίδια τότε κάτι δεν πάει καλά με την ψύξη. Μπορείς σε πρώτη φάση να δεις αν δουλεύει σωστά το cooler τις κάρτας (αν γυρνάει), αν ανεβάζει στροφές, αυτό μπορείς να το δεις και απο το software της κάρτας γραφικών και αν είναι χαμηλές οι στροφές να τις βάλεις στο 100%. Εάν δεν γίνει κάτι από ότι φαίνεται η κάρτα έχει παράδοση πνεύμα.

“Απάντηση σε κάθε Πρόβλημα” Μπορείτε να μας στέλνετε και εσείς ερωτήσεις από πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, μέσα από την σελίδα Επικοινωνία με θέμα “Τι έπαθε ο Υπολογιστής μου”.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
  • Δύο οθόνες σε ένα desktop.

    Έχω δύο οθόνες HP 1740 και θέλω να τις βάλω δίπλα-δίπλα να μου δείχνουν την επιφάνεια εργα…
Διαβάστε περισσότερα άρθρα ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Block σε διαφήμιση.

ΠΑΤΗΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΠΡΟΤΗΝΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ…