ΑΡΧΙΚΗ Gadgets Προσοχή με ποιον ξαπλώνετε στο στρώμα σας!

Προσοχή με ποιον ξαπλώνετε στο στρώμα σας!

1,296
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Κατάσκοπος απατημένων συζύγων

Προσοχή με ποιον ξαπλώνετε στο στρώμα σας, στην εποχή που τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά γίνονται “έξυπνα” και συνδέονται στο internet, ούτε στο στρώμα του δεν μπορεί να έχει κάποιος εμπιστοσύνη!

Η εταιρεία Durmet με έδρα την Ισπανία κατασκεύασε το Smarttress το πρώτο στρώμα στον κόσμο το οποίο καταγράφει μέσω των ηλεκτρονικών αισθητήρων που διαθέτη στο εσωτερικό του κάθε “ύποπτη” δραστηριότητα που γίνεται επάνω του και ενημερώνει τον απατημένο ή την απατημένη σύζυγο κατευθείαν στο smartphone μέσω εφαρμογής! 

24 ηλεκτρονικούς αισθητήρες που βρίσκονται κάτω από το στρώμα καταγράφουν κάθε κίνηση αλλά και τις πιέσεις που συμβαίνουν πάνω από αυτό και αποστέλλονται στο κινητό τηλέφωνο μέσω ειδικής εφαρμογής. Το έξυπνο στρώμα πλασάρετε στην αγορά σαν το στρώμα με “σύστημα ανίχνευσης εραστών” το οποίο κοστίζει 1500 euro με πενταετή εγγύηση και φυσικά μπορεί να αγορασθεί με άκρα εμπιστευτικότητα ώστε να μην γνωρίζει το έτερον ήμισυ ότι δεν πρόκειται για κοινό στρώμα αλλά για στρώμα κατάσκοπο.

Ψάξτε το στρώμα σας πριν κοιμηθείτε! Το νου σας!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In Gadgets

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είναι η έξυπνη κλειδαριά ; και πως ενισχύει την ασφάλεια.

Μία έξυπνη κλειδαριά-smart lock ενισχύει την προστασία και την ασφάλεια του σπιτιού και τη…