ΑΡΧΙΚΗ Tech News Τηλεοράσεις με το εμπορικό σήμα της Amazon έρχονται σύντομα.

Τηλεοράσεις με το εμπορικό σήμα της Amazon έρχονται σύντομα.

71
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Η επόμενη τηλεόρασή σας θα μπορούσε να είναι ένα μοντέλο της Amazon, καθώς ο τεχνολογικός γίγαντας φέρεται να βγαίνει στην αγορά με τη δική του μάρκα τηλεοράσεων το αργότερο έως τέλος του έτους.

Όπως αναφέρθηκε αρχικά από το Insider την Πέμπτη, οι τηλεοράσεις με την επωνυμία Amazon θα είναι έτοιμες τον επόμενο μήνα, πάνω στην ώρα για την έναρξη της περιόδου αγορών διακοπών. Οι τηλεοράσεις θα έχουν το όνομα της Amazon πάνω τους, θα εξακολουθούν να σχεδιάζονται και να κατασκευάζονται από τρίτους, κυρίως από την TCL.

Η Alexa, φυσικά, θα είναι μια λειτουργία που θα περιλαμβάνεται στις τηλεοράσεις ώστε να μπορείτε να ζητήσετε από τον βοηθό φωνής να ανεβάσει την ένταση, να αλλάξει το κανάλι ή να αναζητήσει μια ταινία για να παρακολουθήσετε. Η Engadget σημειώνει ότι δεν είναι σαφές εάν οι τηλεοράσεις Amazon θα τρέξουν το λογισμικό Fire TV της εταιρείας, αλλά μπορεί κανείς να ελπίζει ότι θα το κάνουν, ώστε η συμβατότητα των συσκευών Amazon να είναι απρόσκοπτη.

Η μόνη άλλη γνωστή προδιαγραφή για τις τηλεοράσεις είναι ότι θα είναι διαθέσιμες ξεκινούν από 55 έως 75 ιντσών, αλλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πόσο θα κοστίσουν ή αν οι τηλεοράσεις θα είναι smart, με πρόσβαση στο διαδίκτυο ή άλλες διαδραστικές λειτουργίες.

Ο Insider σημειώνει επίσης ότι η Amazon εργάζεται σε μια τηλεόραση που έχει σχεδιαστεί εσωτερικά από την ίδια την εταιρεία, αλλά δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες.

Η Amazon θα ανταγωνισθεί άλλες εταιρείες όπως η Samsung, η LG, η Sony και άλλες εταιρείες. Ο τεχνολογικός γίγαντας πωλεί τηλεοράσεις αυτών των ανταγωνιστών στην ιστοσελίδα του, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό.

Πηγή: lifewire

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In Tech News
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί να αγοράσω τα έξυπνα γυαλιά του Facebook;

Ομολογώ ότι ήμουν ένας από αυτούς τους ανθρώπους που θα ήθελαν να αγοράσουν τα έξυπνα γυαλ…