ΑΡΧΙΚΗ Gadgets Μοναδικά gadgets για δώρα Χριστουγέννων!

Μοναδικά gadgets για δώρα Χριστουγέννων!

2,282
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Μοναδικά gadgets για Χριστουγέννων

Μία e-οδοντόβουρτσα στο μπάνιο μας!

Ημέρες εορτών και ανταλλαγής δώρων, το Thinktech σας προτείνει δύο μοναδικά gadgets Χριστουγέννων για να δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πως θα σας φαινότανε να είχατε μία οδοντόβουρτσα η οποία να ενσωματώνει επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο και ειδικά ρυθμισμένους αισθητήρες για να καταγράφουν τη φορά, την ταχύτητα και τη δύναμη που βουρτσίζετε τα δόντια σας. Και όλα αυτά να ελέγχονται αλλά και να καταγράφονται από το iOS και android App του Smartphone σας μέσω επικοινωνίας Bluetooth.

Όλα αυτά τα κάνει η οδοντόβουρτσα Kolibree που έρχεται να κάνει παιχνίδι το βούρτσισμα τον δοντιών.

Στο app καταγράφονται οι κινήσεις που κάνουμε μέσα στο στόμα μας με την οδοντόβουρτσα και μας βοηθάει να την κατευθύνουμε καλύτερα ώστε να καθαρίζουμε το στόμα μας πιο σωστά. Επίσης δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να κάνει το βούρτσισμα τον δοντιών πιο διασκεδαστικό μιας και προσφέρετε παιχνίδι όπου με βάση της κινήσεις της οδοντόβουρτσας στο στόμα πετυχαίνουν και έναν στόχο σε ένα παιχνίδι στο Smartphone. Τιμή της είναι στα 149 euro.

gadgets Χριστουγέννων

Σφαίρα!

Βλέποντας το κάποιος νομίζει ότι είναι μπαλάκι ή κάποιο μπουκαλάκι γαλλικού αρώματος. Κι όμως πρόκειται για σκληρό δίσκο της Lacie ο οποίος έχει σχεδιαστή από τον γαλλικό οίκο Christofle. Στα χαρακτηριστικά του τώρα, διαθέτη χωρητικότητα 1TB και ή σύνδεσή του γίνετε μέσω USB 3.0. Εκτός από τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό είναι και οικολογικός αφού στο eco mode καταναλώνει 90% λιγότερη ενέργεια. Η τιμή του είναι γύρω στα 500 euro.

gadgets Χριστουγέννων

lacie-sphereP-W-416948-22

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In Gadgets

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είναι η έξυπνη κλειδαριά ; και πως ενισχύει την ασφάλεια.

Μία έξυπνη κλειδαριά-smart lock ενισχύει την προστασία και την ασφάλεια του σπιτιού και τη…