ΑΡΧΙΚΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο Η/Υ ΜΟΥ ; TABLET Κολλάει το Tablet μου όταν ξεκινάει και μετά “παγώνει”.

Κολλάει το Tablet μου όταν ξεκινάει και μετά “παγώνει”.

0
3,478
Κολλάει το tablet μου
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Έχω ένα Tablet που το αγόρασα πριν από ένα χρόνο και τώρα κολλάει στο άνοιγμα, εμφανίζει το logo της Omega και παραμένει εκεί όση ώρα και αν το αφήσεις, στο κατάστημα μου είπαν ότι έχει λήξη η εγγύηση ενώ όταν το είχα αγοράσει από e-shop έγγραφε για το συγκεκριμένο δύο χρόνια εγγύηση αλλά τώρα γράφουν ένα χρόνο στο site. To πρόβλημα οφείλετε σε software ή hardware, μπορώ να εγκαταστήσω πάλι το λειτουργικό android 4. κολλάει το tablet


Απάντηση: κολλάει το tablet
Σίγουρα για την προστασία του καταναλωτή θα ήταν σωστό η εγγύηση στα ηλεκτρονικά να είναι δύο χρόνια, αλλά δεν είναι έτσι. Τώρα για το συγκεκριμένο laptop ο κατασκευαστής στο site του δίνει δύο χρόνια εγγύηση αλλά σε περίπτωση που η εγγύηση είναι μικρότερη του κατασκευαστή αυτό σημαίνει ότι το κατάστημα δεν κάνει επισήμως εισαγωγή και δεν προσφέρει την εργοστασιακή εγγύηση αλλά δική του εγγύηση ενός έτους. Προσπάθησε σε πρώτη φάση να κάνεις reset το tablet και αν δεν λυθεί το πρόβλημα δες αν υπάρχει κάποιο καινούργιο firmaware στην σελίδα του κατασκευαστεί για να εγκαταστήσεις. Για να εγκαταστήσεις λειτουργικό είναι πολύπλοκη διαδικασία. Επικοινώνησε με την Omega καθώς μπορεί να σου δώσει την δυνατότητα να ξανακατεβάσεις την ROM. Πάντως το πρόβλημα όπως το αναφέρεις είναι πιθανό να είναι hardware οπότε δες τι γίνεται με την εγγύηση.

“Απάντηση σε κάθε Πρόβλημα” Μπορείτε να μας στέλνετε και εσείς ερωτήσεις από πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, μέσα από την σελίδα Επικοινωνία με θέμα “Τι έπαθε ο Υπολογιστής μου”..

Διαβάστε περισσότερα Τι έπαθε ο Υπολογιστής μου;

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
    Διαβάστε περισσότερα άρθρα TABLET

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

    Block σε διαφήμιση.

    ΠΑΤΗΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΠΡΟΤΗΝΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ…