ΑΡΧΙΚΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο Η/Υ ΜΟΥ ; MOTHERBOARD Κολλάει ο υπολογιστής όταν κάνω restart ή επανεκκίνηση.

Κολλάει ο υπολογιστής όταν κάνω restart ή επανεκκίνηση.

1 second read
0
14,989
Κολλάει ο υπολογιστής

Μόλις συναρμολόγησα τον καινούργιο μου υπολογιστή με Windows 8 τον άνοιξα και όλα μια χαρά, όταν όμως κάνω restart ή shutdown κολλάει και βγάζει μαύρη οθόνη. Το κάνει πάντα κάθε φορά, ενώ όταν τον ανοίγω δουλεύει κανονικά στην επανεκκίνηση ή στο κλείσιμο πάντα κολλάει και μένει στην μαύρη οθόνη. Έχω κάνει δύο φορές format και πάλι κάνει το ίδιο ακριβώς.


Απάντηση:
Τα συμπτώματα που αναφέρεις “κολλάνε” με πρόβλημα σε λάθος χρονισμό της μνήμης, για αρχή μπαίνεις στο BIOS και κάνε reset σε default ρυθμίσεις, δες και στο site του κατασκευαστή του motherboard αν υπάρχει κάποιο update. Μία άλλη παράμετρο που πρέπει να εξετάσεις, είναι να κολλάει σε κάποιο driver κάποιας περιφερειακής συσκευής π.χ DVD, κάρτα γραφικών. Δοκίμασε να αποσυνδέσεις όλες τις συσκευές (να αφήσεις μόνο τις απαραίτητες για να κάνει Post) και να τον ανοίγεις συνδέοντας κάθε φορά από μία συσκευή για να δεις ποια προκαλεί το πρόβλημα. Τέλος δοκίμασε να συνδέσεις και ένα άλλο τροφοδοτικό μήπως το πρόβλημα είναι στις τάσεις του.Δύο οθόνες

“Απάντηση σε κάθε Πρόβλημα” Μπορείτε να μας στέλνετε και εσείς ερωτήσεις από πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, μέσα από την σελίδα Επικοινωνία με θέμα “Τι έπαθε ο Υπολογιστής μου”.

Διαβάστε περισσότερα Τι έπαθε ο Υπολογιστής μου;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα MOTHERBOARD

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Πως να σβήνουν ταυτόχρονα και οι δυο οθόνες μου;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ PC ME WINDOWS 10 ,ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ Α…