ΑΡΧΙΚΗ Tech News Και η Mercedes έχει την δική της “Tesla battery” για το σπίτι!

Και η Mercedes έχει την δική της “Tesla battery” για το σπίτι!

855
ρεύμα δωρεάν
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Και η Mercedes έχει την δική της Tesla battery για το σπίτι!

Και η Mercedes Benz μπαίνει στο παιχνίδι με δική της συσκευή που φορτίζει το βράδυ και το πρωί δίνει ρεύμα δωρεάν σε όλο το σπίτι δωρεάν όπως η εταιρία Tesla που είχαμε γράψει.

H λειτουργία είναι ακριβώς ίδια, το βράδυ η συσκευή (μπαταρίες) φορτίζει (με οικονομικότερη χρέωση) και όλο το ρεύμα που αποθηκεύτηκε (στις μπαταρίες) κατά την διάρκεια της νύχτας καταναλώνεται για τις ανάγκες του σπιτιού την ημέρα. Θα είναι επίσης σε θέση να αποθηκεύσει το πλεόνασμα του ρεύματος από τους συσσωρευτές προς τους ηλιακούς συλλέκτες αν υπάρχουν.

Η διαφορά από τις μπαταρίες της εταιρίας Tesla είναι ότι στην περίπτωση της Mercedes θα υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής, δηλαδή οι μπαταρίες θα έρχονται σε μονάδες 2.5kWh, και μπορείτε να συνδέσετε έως και επτά ακόμη για το σύνολο των 20kWh, ενώ η Tesla προσφέρει δύο διαμορφώσεις για το σπίτι: 10kWh και 7kWh, στα $ 3500 και $ 3000, αντίστοιχα.

Υπάρχει και μια επιλογή για 100 kWh για τις επιχειρήσεις, αλλά αυτή δεν θα είναι διαθέσιμη μέχρι το 2016.

Δεν υπάρχει λέξη σχετικά με την τιμολόγηση για το μοντέλο των συσσωρευτών της Mercedes-Benz ακόμα, αυτό που ανακοινώθηκε απο την Mercedes είναι ότι γύρω στον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In Tech News

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είναι το Bluetooth και πως λειτουργεί.

Tο Bluetooth είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μικρής εμβέλειας που επιτρέπει σε…