ΑΡΧΙΚΗ Tech News Οι 7 καλύτεροι ιστότοποι ζωγραφικής που θα λατρέψουν μεγάλοι και μικροί!

Οι 7 καλύτεροι ιστότοποι ζωγραφικής που θα λατρέψουν μεγάλοι και μικροί!

2 min read
0
905
ιστότοποι ζωγραφικής

Ιστότοποι ζωγραφικής.

Η ζωγραφική ή ο χρωματισμός δεν είναι απλώς μια απασχόληση που απολαμβάνουν και διασκεδάζουν τα παιδιά. Στην πραγματικότητα είναι και μια θεραπευτική και διασκεδαστική δραστηριότητα και για εμάς τους ενήλικες. Η ανακούφιση από το στρες, η συγκέντρωση ο βελτιωμένος ύπνος και η βελτιωμένη λειτουργία του εγκεφάλου είναι λίγοι από τους θεραπευτικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσουμε την ζωγραφική ή τον χρωματισμό σχεδίων το συντομότερο δυνατό.

Ειδικά σήμερα που υπάρχουν σχετικοί ιστότοποι με εξαιρετικά διαδικτυακά εργαλεία για να μπορέσουμε δημιουργήσουμε το δικό μας έργο. Μπορούμε να χρωματίσουμε μία εικόνα, να ξεκινήσουμε το δικό μας έργο από το “0”, ακόμα και να αποτυπώσουμε ένα διάσημο έργο ζωγραφικής μέσα από την δική μας φαντασία! Επιλέξαμε για εσάς επτά εξαιρετικούς ιστότοπους ζωγραφικής και χρωματισμού που προσφέρουν τη δυνατότητα διασκέδασης, ψυχικής ευεξίας, χαλάρωσης, και δημιουργικότητας, και όλα αυτά και δωρεάν!

1. Ζωραφίστε τον κόσμο με Super Coloring

Το Paint the World Super Coloring διαθέτει περισσότερα από 100.000 σχέδια για χρωματισμό με τεράστια θεματολογία, λουλούδια, πρόσωπα, cartoon, mandala, οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα εμπεριέχει σχέδια και σχεδιαγράμματα με πολλές διαφορετικές τεχνοτροπίες, όπως περιγράμματα με γραμμές, με κουκίδες, με αριθμούς και μία πληθώρα σχεδίων. Μια ενδιαφέρουσα κατηγορία για να δείτε είναι οι διάσημες σελίδες ζωγραφικής καλών τεχνών και έργων τέχνης από δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως ο Andy Warhol, ο Vincent van Gogh και ο Salvador Dali. Αφού επιλέξετε το έργω τέχνης που θέλετε να χρωματίσετε, όταν το ολοκληρώσετε μπορείτε να το εκτυπώσετε, να το αποθηκεύσετε ως PDF ή να το χρωματίσετε online. Στο πάνω μέρος της σελίδας θα βρείτε και ένα “Searching box” όπου μπορείτε να αναζητήσετε πληκτρολογώντας κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο. Εξαιρετικό!

2. Ζωγραφίστε με το “on line”

Οι 7 καλύτεροι ιστότοποι ζωγραφικής που θα λατρέψουν μεγάλοι και μικροί!

Το Coloring Online μάς επιτρέπει να επιλέξουμε σελίδες χρωματισμού μέσα από μία πλειάδα σχεδίων και κατηγοριών. Η επιλογή περιλαμβάνει διαφορετικά σχέδια ανά κατηγορία όπως, tribal, ζώα, φύση, παιδικά κ.α. Διαθέτη πολύ καλά εργαλεία γεμίσματος και σχεδιασμού με εύκολη χρήση.
Οι σελίδες χρωματισμού στην κατηγορία Ζώα είναι απίστευτα πολλές και όμορφες, γι’ αυτό μη διστάσετε να περιηγηθείτε και να βρείτε αυτό που θα σας αρέσει για εσάς ή τους μικρούς μας φίλους. Για τους μεγάλους έχει εξαιρετικά σχέδια mandala που μας βοηθάνε στη χαλάρωση και στην ηρεμία. Μόλις ολοκληρώσουμε το αριστούργημά μας, αποθηκεύουμε ή το μοιραζόμαστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να το δουν οι φίλοι και η οικογένειά μας.

3. Ζωγραφική για παιδιά με το Hallo kids

Οι 7 καλύτεροι ιστότοποι ζωγραφικής που θα λατρέψουν μεγάλοι και μικροί!

Το Hello Kids είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να βρoύμε δραστηριότητες απασχόλησης για παιδιά και ανηλίκους, όπως σελίδες χρωματισμού, παιχνίδια και όμορφες χειροτεχνίες. Ανάμεσα σε αυτά και ένας ενήλικας μπορεί να βρει χιλιάδες ενδιαφέροντα σχέδια για χρωματισμό.
Η πλατφόρμα προσφέρει πολλές κατηγορίες σχεδίων αλλά και πολλές χειροτεχνίες που μπορεί πολύ δημιουργικά κάποιος να απασχοληθεί. Επιπλέον, το Hello Kids διαθέτει και δωρεάν εφαρμογή χρωματισμού για παιδιά που μπορείτε να κατεβάσετε για χρήση σε iPhone ή iPad.

4. HiColoring

Οι 7 καλύτεροι ιστότοποι ζωγραφικής που θα λατρέψουν μεγάλοι και μικροί!

Το HiColoring είναι ένας ιστότοπος που μας ενθαρρύνει να χρωματίζουμε σελίδες με σχέδια, προτρέποντάς μας με αυτόν τον τρόπο να συγκεντρωνόμαστε σε αυτό ελαττώνοντας έτσι το καθημερινό άγχος. Η πλατφόρμα χωρίζετε σε δύο βασικές κατηγορίες σχεδίων, το “Για ενήλικους” και “Για ανήλικους” και στις δύο κατηγορίες υπάρχουν πραγματικά καταπληκτικά σχέδια με τεράστια γκάμα που μπορούμε να περάσουμε την ώρα μας ευχάριστα. Τέλος, το HiColoring διαθέτει πολύ καλά και εύχρηστα εργαλεία ζωγραφικής που θα βοηθήσουν να ολοκληρώσουμε το έργο μας εύκολα.

5. Ζωγραφική και σε σελίδα με το Coloring Pages Only

Οι 7 καλύτεροι ιστότοποι ζωγραφικής που θα λατρέψουν μεγάλοι και μικροί!

Το Coloring Pages Only έχει μια τεράστια συλλογή επιλογών χρωματισμού για ενήλικες και παιδιά.
Ωστόσο, αν είστε λάτρης του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, μπορείτε ακόμη και να χρωματίσετε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες στην οθόνη από τα Stranger Things, Lord of the Rings και Avatar. Το Coloring Pages Online σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε λήψη, εκτύπωση, κοινή χρήση ή χρωματισμό της φωτογραφίας που έχετε επιλέξει στο διαδίκτυο.

6.Google Arts & Culture

Δεν θα μπορούσε η Google να μην είχε το δικό της διαδικτυακό εργαλείο χρωματισμού. Το Arts & Culture της Google προσφέρει έναν μοναδικό διασκεδαστικό τρόπο να χρωματίζουμε πίνακες διάσημων ζωγράφων αλλά και σκίτσα και εικόνες μέσα από την δική μας οπτική και φαντασία! Εκτός από το χρωματισμό σε διάσημα έργα τέχνης, το βιβλίο Art Coloring της Google προσφέρει επίσης μια σειρά από γνωστά ορόσημα από το Street View στα οποία μπορείτε να χρωματίσετε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το αγαπημένο σας έργο τέχνης από τη συλλογή και να ξεκινήσετε, είτε θέλετε να επαναλάβετε το Roses by Vincent van Gogh είτε να ανανεώσετε το The Liberty Statue. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να πατήσετε το κουμπί Μάθετε περισσότερα για λεπτομέρειες σχετικά με την εικόνα που επιλέξατε.

7.Ζωγραφική ξεκινώντας από λευκό χαρτί

Οι 7 καλύτεροι ιστότοποι ζωγραφικής που θα λατρέψουν μεγάλοι και μικροί!

Στην πλατφόρμα ζωγραφικής kleki.com ξεκινάς κυριολεκτικά από λευκό χαρτί! Εδώ δε θα βρείτε κάποιο σχέδιο ή μοτίβο να σχεδιάσετε αυτή η πλατφόρμα είναι για πραγματικούς καλλιτέχνες ζωγράφους! Από την πρώτη κιόλας οθόνη καταλαβαίνει κάποιος ότι εδώ χρειάζεται το ταλέντο, μιας και η οθόνη είναι λευκή με ένα “πινέλο” και μία παλέτα να μας περιμένει να δημιουργήσουμε!

Ο χρωματισμός σχεδίων ή μοτίβων από ενήλικες είναι μια ψυχαγωγική και θεραπευτική δραστηριότητα

Τα τελευταία χρόνια ο χρωματισμός μοτίβων έχει γίνει μια τεράστια τάση. Όχι μόνο έχει κερδίσει δημοτικότητα επειδή είναι μία απλή διασκέδαση, αλλά επειδή έχει πολλά συναισθηματικά και ψυχικά οφέλη για τον άνθρωπο. Ξεκινήστε λοιπόν!

Διαβάστε επίσης : Εναλλακτικές μηχανές αναζήτησης, που σέβονται την ιδιωτικότητα πλοήγησης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Θέμης Βασιλόπουλος
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Tech News

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Τα ηλεκτρικά αεροπορικά ταξί είναι καθ’ οδόν, επιβάτες ενδέχεται να πετούν μέχρι το 2025

Φανταστείτε στο πολύ κοντινό μέλλον, σχεδόν αθόρυβα αεροταξί να πετούν πάνω από την πόλη σ…