ΑΡΧΙΚΗ Internet Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για δωρεάν κλήσεις μέσω διαδικτύου.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για δωρεάν κλήσεις μέσω διαδικτύου.

14 second read
1
7,510
δωρεάν κλήσεις Wi-Fi σε όλο τον κόσμο

Αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις μέσω διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

Μπορούμε πραγματικά να κάνουμε δωρεάν τηλεφωνήματα χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο; Τα δωρεάν προγράμματα τηλεφωνικών κλήσεων στο διαδίκτυο μάς επιτρέπουν να πραγματοποιούμε κλήσεις σε κανονικά τηλέφωνα — μερικές φορές οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά άλλες φορές μόνο σε αριθμούς σε ΗΠΑ και και κάποιες χώρες τις Ευρώπης, χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό.

 • Σημαντικό : Ένα δωρεάν τηλέφωνο Wi-Fi δεν μπορεί να κάνει μια κλήση έκτακτης ανάγκης στο 100 ή σε παρόμοιοαριθμό ανάγκης. Εάν υπάρχει έκτακτη ανάγκη, χρησιμοποιήστε ένα παραδοσιακό σταθερό ή κινητό τηλέφωνο ή μια πραγματική τηλεφωνική υπηρεσία διαδικτύου που έχει εγκριθεί για αυτόν τον τύπο χρήσης.

Οι εφαρμογές που αναφέρονται παρακάτω είναι διαθέσιμες σε δύο μορφές:

Εφαρμογή στο τηλέφωνο: Πραγματοποιεί δωρεάν κλήσεις μέσω διαδικτύου από υπολογιστή ή κινητή συσκευή σε πραγματικό αριθμό τηλεφώνου (με αριθμό, σταθερό), μερικές φορές και αντίστροφα.

Εφαρμογή προς εφαρμογή: Πραγματοποιεί δωρεάν κλήσεις μεταξύ τηλεφώνων, tablet και υπολογιστών. Οι κλήσεις λειτουργούν μόνο εάν ο παραλήπτης έχει εγκατεστημένη την ίδια εφαρμογή. Αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κλήση σταθερών τηλεφώνων ή άλλων συσκευών που δεν διαθέτουν το κατάλληλο λογισμικό.

1.Google Voice

Εφαρμογές για δωρεάν κλήσεις μέσω διαδικτύου -Google Voice
Google Voice

Tι μας άρεσε :

 • Εκτελείται σε υπολογιστές και κινητές συσκευές.
 • Μπορεί να πραγματοποιηθούν όλες οι κλήσεις στο υπάρχον τηλέφωνό σας.
 • Περιλαμβάνει φωνητικό ταχυδρομείο.
 • Συνδέεται εύκολα με τις υπάρχουσες τηλεφωνικές επαφές σας.

Tι δεν μας άρεσε :

 • Απαιτεί έναν υπάρχοντα αριθμό τηλεφώνου για να καλέσετε σταθερά τηλέφωνα και άλλους αριθμούς.
 • Περιορισμένος χρόνος κλήσης.

Διαθέτη έναν έξυπνο τρόπο διαχείρισης του τηλεφωνικού αριθμού σας όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε δρομολόγηση εισερχόμενων κλήσεων στον δωρεάν αριθμό τηλεφώνου σας που παρέχεται από την Google σε οποιοδήποτε άλλο κανονικό αριθμό τηλεφωνικο που έχετε. Μπορείτε επίσης να λάβετε δωρεάν SMS, να κάνετε μια δωρεάν τηλεδιάσκεψη και να λάβετε δωρεάν υπηρεσίες φωνητικού ταχυδρομείου.

Οι δωρεάν δωρεάν κλήσεις μέσω διαδικτύου που πραγματοποιείτε με το Voice είναι σε αριθμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τον Καναδά και περιορίζονται σε τρεις ώρες. Ωστόσο, μπορείτε να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε μια δωρεάν κλήση στον ίδιο αριθμό ξανά και ξανά.

Η εφαρμογή Voice λειτουργεί και από συσκευές iPhone, iPad και Android.

2.Whats App

Εφαρμογές για δωρεάν κλήσεις μέσω διαδικτύου -Whats up
Whats up

Τι μας άρεσε :

 • Οι κλήσεις λειτουργούν με οποιονδήποτε χρήστη, ανεξάρτητα από το ποια τοποθεσία βρίσκετε.
 • Σας βοηθά να βρείτε χρήστες από τις υπάρχουσες επαφές του τηλεφώνου σας.
 • Λειτουργεί σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένου του internet.

Τι δεν μας άρεσε :

 • Απαιτεί έναν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου για να εγγραφείτε.
 • Δεν είναι δυνατή η κλήση μη χρηστών εφαρμογής, όπως τα σταθερά τηλέφωνα.

Το WhatsApp ανήκει στο Facebook και είναι μια δημοφιλής εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων με εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να καλέσετε τους φίλους σας στο WhatsApp απευθείας από την εφαρμογή χρησιμοποιώντας μόνο τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο (δεν μετράει στα φωνητικά λεπτά του προγράμματος τηλεφώνου σας).

Απλά πρέπει να επιβεβαιώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να ξεκινήσετε. Μόλις χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα συζήτηση για να δείτε καθαρά ποιες από τις επαφές σας χρησιμοποιούν επίσης το WhatsApp τότε μπορείτε να τις καλέσετε δωρεάν ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο. Οι ομαδικές κλήσεις μπορούν να περιλαμβάνουν έως και οκτώ άτομα.

Το WhatsApp σάς επιτρέπει επίσης να στέλνετε βίντεο, φωτογραφίες, την τοποθεσία σας και τις επαφές σας σε άλλους χρήστες. Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο υποστηρίζεται για όλες τις επικοινωνίες εντός της εφαρμογής.

Επειδή το WhatsApp απαιτεί από την εφαρμογή να πραγματοποιεί δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να κάνετε δωρεάν κλήσεις σε τηλέφωνα που δεν έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή, ούτε σε σταθερά τηλέφωνα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp από υπολογιστή ή κινητή συσκευή, συμπεριλαμβανομένων android, iPhone, iPad, Windows και Mac.

3.TextNow

Εφαρμογές για δωρεάν κλήσεις μέσω διαδικτύου -textnow
Textnow

Τι μας άρεσε :

 • Σου δίνεται ένας πραγματικός αριθμός τηλεφώνου για να χρησιμοποιήσεις.
 • Υποστηρίζει πολλές προσαρμογές.
 • Οι δωρεάν κλήσεις λειτουργούν με άλλους χρήστες της εφαρμογής.
 • Σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα σε οποιοδήποτε τηλέφωνο, ακόμη και σε μη χρήστες.
 • Μπορείτε να αγοράσετε πιστώσεις για να κάνετε κλήσεις σε οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου.
 • Εκτελείται στο διαδίκτυο (από πλατφόρμα) και σε διάφορες κινητές συσκευές.

Τι δεν μας άρεσε :

 • Οι κλήσεις δεν είναι δωρεάν αν θέλετε να μιλήσετε με έναν μη χρήστη (κάποιον που δεν χρησιμοποιεί την εφαρμογή).

Το TextNow είναι μια εφαρμογή για κινητά που μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις από άλλους χρήστες. Μπορείτε επίσης να στείλετε μήνυμα σε οποιοδήποτε τηλέφωνο επειδή σας δίνεται ένας πραγματικός αριθμός για χρήση. Για να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις σε μη χρήστες όπως σταθερά τηλέφωνα, πρέπει να αγοράσετε ή να κερδίσετε εξαργυρώσιμες πιστώσεις.

Η χρήση της εφαρμογής είναι πολύ απλή. Παρακολουθεί το ιστορικό κλήσεων ακριβώς μέσα στο κέντρο μηνυμάτων, είναι γρήγορο και εύκολο να ξεκινήσετε μια τηλεφωνική κλήση και μπορείτε ακόμη και να στείλετε μηνύματα ενώ βρίσκεστε ενεργά σε μια κλήση.

Εκτός από την αποστολή μηνυμάτων κειμένου, το TextNow σάς επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες, σχέδια, emoticon και την τοποθεσία σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον χαιρετισμό φωνητικού ταχυδρομείου, να λάβετε ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν λάβετε μηνύματα, να αλλάξετε το φόντο της οθόνης μηνυμάτων, να χρησιμοποιήσετε διαφορετική ειδοποίηση για διαφορετικές επαφές, να προσαρμόσετε το συνολικό θέμα και να χρησιμοποιήσετε μια υπογραφή με όλα τα μηνύματά σας.

Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας TextNow σε διαφορετική συσκευή και όλα τα αποθηκευμένα μηνύματα και οι αριθμοί τηλεφώνου σας παραμένουν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως.

Επειδή δεν χρειάζεστε έναν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου για να ρυθμίσετε το TextNow (μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), λειτουργεί με συσκευές που μπορεί να μην έχουν αριθμό τηλεφώνου, όπως το iPad, το iPod touch και το Kindle.

Αν χρησιμοποιείτε το TextNow σε Windows ή Mac ή από το Web, μπορείτε να καλέσετε και να στείλετε κείμενο από τον υπολογιστή σας.

Μια εφαρμογή TextNow είναι διαθέσιμη για Android, Windows Phone, iPhone, iPad, Windows και Mac.

4.Google Duo

Google Duo

Τι μας άρεσε :

 • Οι κλήσεις είναι 100% δωρεάν με άλλους χρήστες.
 • Είναι εύκολο να προσκαλέσετε τις επαφές σας να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή.
 • ομαδικές κλήσεις 32 συμμετεχόντων.

Τι δεν μας άρεσε :

 • Δεν υποστηρίζει την αποστολή κειμένων όπως κάνουν οι περισσότερες παρόμοιες εφαρμογές.
 • Λειτουργεί μόνο με άλλους χρήστες της εφαρμογής, επομένως δεν μπορείτε να καλέσετε σταθερό ή άλλο αριθμό.

Το Google Duo είναι μια άλλη εφαρμογή κλήσεων ήχου από την Google. Μπορείτε να πραγματοποιείτε μόνο ηχητικές κλήσεις ή μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για δωρεάν βιντεοκλήσεις. Ωστόσο, δεν μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε μηνύματα κειμένου με το Google Duo.

Όταν επιλέγετε μια επαφή για να καλέσετε, το Google Duo τοποθετεί άλλους χρήστες του Google Duo από τη λίστα επαφών σας στην κορυφή. Όλοι οι άλλοι παρατίθενται παρακάτω με ένα κουμπί πρόσκλησης δίπλα τους, ώστε να μπορείτε να τους ζητήσετε να σας συναντήσουν στο Google Duo για δωρεάν κλήσεις ήχου και βίντεο.

Δεδομένου ότι αυτή η εφαρμογή λειτουργεί καλώντας άλλους χρήστες του Google Duo, δεν μπορείτε να καλέσετε τηλέφωνα σπιτιού ή οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο που δεν χρησιμοποιεί την εφαρμογή.

Το Google Duo μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον ιστότοπο του και το Nest Hub Max. Είναι επίσης διαθέσιμο ως εφαρμογή για Android, iPhone και iPad.

5.Textfree

TextFree

Τι μας άρεσε :

 • Θα πάρεις αληθινό τηλέφωνο.
 • Υποστηρίζει φωνητικό ταχυδρομείο.
 • Η αποστολή μηνυμάτων λειτουργεί με οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου, ακόμη και με μη χρήστες.

Τι δεν μας άρεσε :

 • Οι αριθμοί λήγουν αν ήταν ανενεργοί για πολύ καιρό.
 • Τα λεπτά κλήσης σας με μη χρήστες είναι περιορισμένα.

Το Textfree είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας δίνει τον δικό σας αριθμό τηλεφώνου για να κάνετε δωρεάν κλήσεις αλλά και αποστολές με μηνύματα κειμένου. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε τον χαιρετισμό τοιυ φωνητικού ταχυδρομείου σας.

Η λειτουργία αποστολής μηνυμάτων μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί και σε τηλέφωνα εκτός εφαρμογής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Textfree ως έναν άλλο τρόπο για να στείλετε μήνυμα στους φίλους σας μέσω του Διαδικτύου.

Κάθε χρήστης textfree ξεκινά με περιορισμένο αριθμό λεπτών για δ ωρεάν κλήσεις σε τηλέφωνα που δεν χρησιμοποιούν την εφαρμογή, όπως σταθερά τηλέφωνα. Υπάρχουν τρόποι για να πάρετε περισσότερα δωρεάν λεπτά, όπως η παρακολούθηση διαφημίσεων βίντεο και η ολοκλήρωση δωρεάν προσφορών.

Εάν δεν χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου Textfree για 30 ημέρες, επιστρέφεται στη “δεξαμενή” αριθμών για νέους χρήστες Textfree και έτσι καθίσταται ανενεργός. Μπορείτε πάντα να πάρετε ένα άλλο εάν λήξει ο τρέχων αριθμός σας.

Εκτός από το web, το Textfree μπορεί να χρησιμοποιείται μέσω των εφαρμογών Android, iPhone και iPad.

6.Facebook Messenger

Snaptchat
FB Messenger

Τι μας άρεσε :

 • Πολλοί το χρησιμοποιούν ήδη.
 • Εκτελείται τόσο σε υπολογιστές όσο και σε τηλέφωνα.
 • Υποστηρίζει επίσης βιντεοκλήσεις.

Τι δεν μας άρεσε :

 • Δεν μπορώ να καλέσω σταθερά και άλλους “πραγματικούς” αριθμούς τηλεφώνου.

Το Messenger είναι η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook. Μπορεί να μεταδίδει μηνύματα κειμένου, καθώς και να πραγματοποιεί δωρεάν τηλεφωνικές και βιντεοκλήσεις στο διαδίκτυο από υπολογιστή σε υπολογιστή, εφαρμογή σε εφαρμογή και εφαρμογή στον υπολογιστή (και αντίστροφα).

Για να πραγματοποιηθούν δωρεάν διαδικτυακές κλήσεις χρησιμοποιώντας το Facebook Messenger, και οι δύο παραλήπτες πρέπει να είναι “φίλοι” στο Facebook και να έχουν εγκαταστήσει τηn εφαρμογή.

Το Facebook Messenger δεν υποστηρίζει την κλήση πραγματικών αριθμών τηλεφώνου, όπως σταθερά τηλέφωνα.

Λειτουργεί από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού, καθώς και μέσω του προγράμματος Windows 11 / 10 και της εφαρμογής για κινητά για Android, iPhone και iPad.

7.Snapchat

Snaptchat

Τι μας άρεσε :

 • Έχει μια τεράστια βάση χρηστών.
 • Δωρεάν κλήσεις μπορούν να γίνουν σε οποιονδήποτε έχει την εφαρμογή.
 • Υποστηρίζει επίσης βιντεοκλήσεις.

Τι δεν μας άρεσε :

 • Σας επιτρέπει να καλείτε μόνο άλλους χρήστες, όχι οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου.

Το Snapchat είναι γνωστό για τις δυνατότητες αποστολής μηνυμάτων κειμένου και αποστολής εικόνων, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε δωρεάν κλήσεις ήχου και βίντεο με τις επαφές snapchat.

Εισαγάγετε τη λειτουργία συνομιλίας με μία από τις επαφές σας πατώντας μία φορά τη συνομιλία ή ανοίγοντας ένα νέο παράθυρο συνομιλίας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το κουμπί τηλεφώνου για να τα καλέσετε αμέσως δωρεάν μέσω Wi-Fi ή σύνδεσης δεδομένων της συσκευής σας, 4G ή 5G.

Δεδομένου ότι μπορείτε να καλέσετε μόνο άλλους χρήστες του Snapchat, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να καλέσετε οικιακά τηλέφωνα ή συσκευές που δεν χρησιμοποιούν επίσης snapchat.

Το Snapchat συνεργάζεται με Android, iPhone και iPad.

8.Viber

Viber

Τι μας άρεσε :

 • Όλες οι κλήσεις και τα κείμενα είναι δωρεάν με άλλους χρήστες.
 • Η εφαρμογή βοηθά στην εύρεση υπαρχόντων χρηστών από τη λίστα επαφών σας.
 • Λειτουργεί σε υπολογιστές και κινητές συσκευές.

Τι δεν μας άρεσε :

 • Ένας πραγματικός αριθμός τηλεφώνου δεν είναι δωρεάν.
 • Δωρεάν κλήσεις μπορούν να γίνουν μόνο μεταξύ χρηστών (απαιτείται η εφαρμογή).

Υπολογιστή προς υπολογιστή, κινητές συσκευές και εφαρμογή για δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις στο διαδίκτυο είναι διαθέσιμες με το Viber, οπότε υποστηρίζονται πολλές συσκευές.

“Σαρώνει” τη λίστα επαφών σας στην κινητή συσκευή σας για να βρει άλλους χρήστες, γεγονός που καθιστά απλό να γνωρίζετε ποιον μπορείτε να καλέσετε δωρεάν.

Τα μηνύματα και το βίντεο μπορούν επίσης να σταλούν μέσω οποιασδήποτε άλλης συσκευής που το έχει εγκαταστήσει, είτε πρόκειται για μια έκδοση για κινητά είτε για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Viber με συνδρομή και να έχετε έναν τοπικό αριθμό σε διάφορες χώρες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λαμβάνετε κλήσεις και μηνύματα σε αυτόν, αλλά αυτή η δυνατότητα δεν είναι δωρεάν.

Η εφαρμογή εκτελείται σε υπολογιστές Windows, Linux και Mac, καθώς και σε κινητές συσκευές Android και iOS (iPhone, iPad και Apple Watch).

9.Telegram

Telegram

Τι μας άρεσε :

 • Ισχυρίζεται ότι έχει πλήρως κρυπτογραφημένες τηλεφωνικές κλήσεις.
 • Λειτουργεί σε διάφορες συσκευές.
 • Υποστηρίζει επίσης την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου.

Τι δεν μας άρεσε :

 • Μόνο οι χρήστες μπορούν να κάνουν δωρεάν κλήσεις μεταξύ τους, οπότε δεν μπορείτε να καλέσετε έναν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου.

Το telegram είναι εξαιρετικά δημοφιλές για την αποστολή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων κειμένου και βιντεοκλήσεων. Η εφαρμογή είναι πραγματικά εύκολη στη χρήση και οι δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου είναι διαθέσιμες οπουδήποτε συνδέεστε, όπως στο web ή μέσω της εφαρμογής για υπολογιστές ή κινητά.

Αφού προσθέσετε μια επαφή στο Telegram, μπορείτε να τους καλέσετε μέσω της εφαρμογής τους ανοίγοντας τη σελίδα Πληροφορίες της επαφής και, στη συνέχεια, επιλέγοντας το εικονίδιο τηλεφώνου.

Το τηλεγράφημα εκτελείται σε πολλές συσκευές: Android, iPhone, iPad, Windows Phone, macOS, Windows, Linux και στο web.

10.Skype

Skype

Τι μας άρεσε :

 • Υποστηρίζει δωρεάν κλήσεις σε οποιονδήποτε άλλο χρήστη του Skype.Πραγματοποιεί κλήσεις ήχου και βίντεο, καθώς και υποστηρίζει μηνύματα κειμένου.
 • Τρέχει σε πολλές πλατφόρμες, σε πολλές συσκευές.
 • Μπορείτε να πληρώσετε για να καλέσετε πραγματικά τηλέφωνα.

Τι δεν μας άρεσε :

 • Δεν παίρνεις αληθινό τηλέφωνο δωρεάν.
 • Οι κλήσεις που πραγματοποιούνται σε μη χρήστες δεν είναι δωρεάν.

Το Skype είναι μια δημοφιλής υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που μπορεί να κάνει και δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις στο διαδίκτυο μεταξύ πολλών διαφορετικών πλατφορμών υπολογιστών και κινητών συσκευών.

Δεδομένου ότι λειτουργεί τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητές συσκευές, επιτρέπεται οποιαδήποτε παραλλαγή επικοινωνίας— υπολογιστής προς υπολογιστή, εφαρμογή σε υπολογιστή, εφαρμογή σε εφαρμογή και υπολογιστής σε εφαρμογή.

Για να δημιουργήσετε επαφές, οι παραλήπτες πρέπει να έχουν ήδη λογαριασμό Skype. Μπορείτε να βρείτε έναν χρήστη στον δημόσιο κατάλογο με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου του. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε επαφές απευθείας αν γνωρίζετε το όνομα χρήστη τους.

Το Skype υποστηρίζει όχι μόνο κλήσεις στο Διαδίκτυο, αλλά και βιντεοκλήσεις και μηνύματα κειμένου σε οποιονδήποτε άλλο χρήστη.

Ορισμένες συσκευές έχουν την εφαρμογή προεγκατεστημένα, όπως τηλέφωνα Nokia. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Skype στο πρόγραμμα περιήγησής σας και σε Android, iPhone, iPad, Kindle Fire HD, Mac, Linux, Windows, Xbox One, Amazon Echo Show και άλλες συσκευές.

Διαβάστε επίσης : Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να κάνει την ομιλία του υπολογιστή πιο φυσική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Internet

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Κάθε πότε πρέπει να αγοράζω καινούργια συσκευή κινητού android;

Το πότε χρειάζεται να προχωρήσουμε σε αγορά νέου τηλεφώνου android κάποιες φορές είναι λίγ…