ΑΡΧΙΚΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο Η/Υ ΜΟΥ ; Usb Δεν δουλεύουν οι μπροστινές θύρες usb..

Δεν δουλεύουν οι μπροστινές θύρες usb..

0
2,487
θύρες usb
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το κουτί του Η/Υ μου, στις μπροστινές θύρες usb 3.0 όταν βάζω ένα εξωτερικό δίσκο ενώ τον διαβάζει μετά απο λίγη ώρα δεν τον αναγνωρίζει. Είναι μεγάλο πρόβλημα διότι σε κάθε αντιγραφή αρχείων μετά από λίγη ώρα συμβαίνει και διακόπτεται η αντιγραφή! Τέλος οι πίσω usb 3.0 δουλεύουν όλες κανονικά. Τι έπαθε ο υπολογιστής μου;


Απάντηση:
Επειδή οι πίσω θύρες usb 3.0 δουλεύουν κανονικά και βάζεις και τον δίσκο στις πίσω θύρες και δεν έχεις πρόβλημα, τότε το πρόβλημα είναι στην τροφοδοσία και συγκεκριμένα στην ανεπάρκεια της τάσης τον μπροστινών usb 3.0, για αυτό και ο δίσκος αποσυνδέεται περιστασιακά. Πολύ πιθανόν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σύνδεση (καλώδιο)μεταξύ τον θυρών και τις μητρικής πλακέτας οπότε σε αυτή την περίπτωση πρέπει να παρέμβει τεχνικός. Σε κάθε περίπτωση κάνουμε εγκατάσταση τους τελευταίους drivers για τη motherboard που έχουμε.

“Απάντηση σε κάθε Πρόβλημα”  Μπορείτε να μας στέλνετε και εσείς ερωτήσεις από πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, μέσα από την σελίδα Επικοινωνία με θέμα “Τι έπαθε ο Υπολογιστής μου”.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Usb

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως μπορώ να βάλω και μια τέταρτη οθόνη;

Θα εκτιμούσα βαθύτατα την βοήθεια σας στο εξής θέμα : Έχω ένα λάπτοπ συγκεκριμένα, μάρκας …