ΑΡΧΙΚΗ Tech News Γιατί να αγοράσω τα έξυπνα γυαλιά του Facebook;

Γιατί να αγοράσω τα έξυπνα γυαλιά του Facebook;

56 second read
0
489

Ομολογώ ότι ήμουν ένας από αυτούς τους ανθρώπους που θα ήθελαν να αγοράσουν τα έξυπνα γυαλιά Google glass. Μετά όμως από όμως από την εγκατάλειψη της Google στο να ολοκληρώσει την ιδέα των έξυπνων γυαλιών εγκατέλειψα και εγώ επιθυμία μου.

Ώσπου ήρθε το Facebook με την δική του πρόταση για έξυπνα γυαλιά και μάλιστα σε συνεργασία με την Ray-Ban!.
Έτσι λοιπόν το νέο gadget του Facebook ονομάζετε Ray ban stories και θα το βρείτε πλέον στην αγορά στην τιμή γύρω στα 299 $.
To καλύτερο με τα συγκεκριμένα γυαλιά είναι ότι δεν μοιάζουν καθόλου με έξυπνα γυαλιά βλέποντας τα κάποιος χωρία να γνωρίζει μοιάζουν με ένα τυπικό ζευγάρι γυαλιών.

Τα πλαίσια τον φακών διαθέτουν κάμερες 5 MP με πρόσοψη δύο όψεων για λήψη βίντεο και φωτογραφιών. Υπάρχει ένα φυσικό κουμπί στα γυαλιά για εγγραφή ή μπορείτε να πείτε, “Hey Facebook, βγάλε ένα βίντεο” και να ξεκινήσει η εγγραφή!

‘Έξυπνες Προδιαγραφές

Τα δύο πλαίσια τον γυαλιών διαθέτουν κάμερες στους φακούς 5MP που τραβούν φωτογραφίες και video με ταχύτητα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Οι διπλές ενσωματωμένες κάμερες προορίζονται να σας επιτρέψουν να καταγράφετε καθημερινά γεγονότα όπως συμβαίνουν, από την άποψη του πρώτου προσώπου. Μπορείτε να καταγράψετε τον κόσμο όπως τον βλέπετε, τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο έως και 30 δευτερολέπτων χρησιμοποιώντας το κουμπί λήψης ή hands-free με φωνητικές εντολές του Βοηθού Facebook.

Σε μια ένδειξη για το δίλημμα της ιδιωτικής ζωής τα συγκεκριμένα γυαλιά διαθέτουν ένα LED καταγραφής που ανάβουν για να ενημερώνει τους γύρω ανθρώπους όταν τραβάτε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο.

Τα Glass Stories λειτουργούν επίσης ως ανοιχτά ακουστικά για να ακούτε μουσική και όχι μόνο. Τα βελτιωμένα ηχεία ανοιχτού αυτιού είναι ενσωματωμένα και η σειρά ήχου τριών μικροφώνων του Ray-Ban Stories υποτίθεται ότι παρέχει πλουσιότερη μετάδοση φωνής και ήχου για κλήσεις και βίντεο. Η εταιρεία λέει ότι η τεχνολογία διαμόρφωσης δέσμης και ο αλγόριθμος καταστολής θορύβου στο παρασκήνιο παρέχουν μια βελτιωμένη εμπειρία κλήσης, όπως θα περίμενε κανείς από τα ειδικά αυτά ακουστικά.

Μέσα από τους φακούς τον γυαλιών μπορείτε να δείτε τα μηνύματα που λαμβάνετε στα social, να μοιράζεστε το περιεχόμενο που τραβάτε αλλά μπορείτε ακόμα και να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο στο κινητό σας και να το μοιραστείτε από εκεί. Μέσα από την εφαρμογή Facebook View σε iOS και Android έχετε την δυνατότητα να επεξεργάζεστε το περιεχόμενο που έχετε κατευθείαν από το κινητό σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Θέμης Βασιλόπουλος
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Tech News

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Τα ηλεκτρικά αεροπορικά ταξί είναι καθ’ οδόν, επιβάτες ενδέχεται να πετούν μέχρι το 2025

Φανταστείτε στο πολύ κοντινό μέλλον, σχεδόν αθόρυβα αεροταξί να πετούν πάνω από την πόλη σ…