ΑΡΧΙΚΗ ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Πως θα έχετε ασύρματο δίκτυο σε όλο το σπίτι με πολύ καλό σήμα wifi.

Πως θα έχετε ασύρματο δίκτυο σε όλο το σπίτι με πολύ καλό σήμα wifi.

2,469
ασύρματο δίκτυο σε όλο το σπίτι-thinktech.gr_
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Ασύρματο δίκτυο σε όλο το σπίτι

Σίγουρα κάποιοι από εμάς έχουμε αντιμετωπίσει πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο σε όλο το σπίτι να είναι σε κάποια σημεία ανύπαρκτο και να μας εκνευρίζει. Είτε πρέπει να καλύψουμε ένα τριώροφο κτίριο ή ένα διώροφο το πρόβλημα με το σήμα του wifi σε όλο το χώρο είναι ένα πρόβλημα.

ασύρματο δίκτυο σε όλο το σπίτι-thinktech.gr_

Η λύση για να καλύπτουμε τις ανάγκες μας σε ασύρματο δίκτυο σε όλο το σπίτι με πολύ καλό σήμα ονομάζετε Range Extender και συγκεκριμένα TL-WA860RE της TP Link, είναι από τα κορυφαία από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά και είναι σχεδιασμένο για να επεκτείνει την κάλυψη αλλά και να βελτιώνει την ισχύ του σήματος του υπάρχοντος ασύρματου δικτύου  εξαλείφοντας ”νεκρές ζώνες”και μάλιστα με ταχύτητα της τάξης των 300Mbps.Πρόκειται για έναν αντάπτορα σε λευκό χρώμα και ορθογώνιο σχήμα, διαθέτει πρίζα τύπου Schuko με ασφάλεια 16Α προκειμένου να τον χρησιμοποιήσετε με κάθε είδους συσκευή, χωρίς να θυσιάζετε την πρίζα του συγκεκριμένου σημείου.

Ο αντάπτορας διαθέτει μία υποδοχή RJ-45 που υποστηρίζει δικτύωση 10/100Mbps και μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή δικτύου (εκτυπωτή, τηλεόραση, υπολογιστή) επίσης διαθέτει δύο κεραίες για πλήρη κάλυψη και εμβέλεια σε όλο το χώρο.

ασύρματο δίκτυο σε όλο το σπίτι-thinktech.gr_

Η εγκατάσταση πολύ απλή, τοποθετήστε τον αντάπτορα στην πρίζα στο χώρο που θέλετε να ενισχύσετε το ασύρματο δίκτυο (πχ στον δεύτερο όροφο του σπιτιού που δεν υπάρχει σήμα wifi) και πατήστε το κουμπί on/off για να ανοίξει ο αντάπτορας στη συνέχεια συνδέεται ένα laptop με καλώδιο ehternet επάνω στον αντάπτορα και ανοίγετε μία σελίδα απο τον browser σας (υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για αυτό) όπου εκεί ρυθμίζεται την σύζευξη του αντάπτορα με το ασύρματο δίκτυο σας. Σε περίπτωση που το router σας υποστηρίζει την τεχνολογία WPS και υπάρχει κουμπί στο router σας τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα, αρκεί μέσα σε ένα λεπτό να το πατήσετε και στο router και στον αντάπτορα, και είστε έτοιμοι.

Την συγκεκριμένη λύση για ασύρματο δίκτυο της TP-Link σε όλο το σπίτι θα την βρείτε σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών στην τιμή γύρω στα 44 euro.

Διαβάστε επίσης : Ανάκτηση δεδομένων – Τα καλύτερα προγράμματα data recovery 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είναι το Bluetooth και πως λειτουργεί.

Tο Bluetooth είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μικρής εμβέλειας που επιτρέπει σε…