ΑΡΧΙΚΗ ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Γιατί αργεί να φορτώσει τα windows o υπολογιστής μου;

Γιατί αργεί να φορτώσει τα windows o υπολογιστής μου;

2,949
WINDOWS
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Γιατί αργεί να φορτώσει τα windows o υπολογιστής μου;

Το πόσο γρήγορα είναι διαθέσιμος ο υπολογιστής μας κατά την έναρξη των windows είναι υπόθεση που απαιτεί την προσοχή μας καθώς με τις διάφορες εγκαταστάσεις προγραμμάτων, πολλές φορές μένουν ενεργές κάποιες διεργασίες που ξεκινούν με τα windows και μπορούν να καθυστερήσουν σημαντικά το σύστημά μας, αυτός είναι ο κύριος λόγος που αργεί να φορτώσει τα windows o υπολογιστής μας όταν ανοίγει.


Το Autorun Organizer είναι ένα δωρεάν εργαλείο με το οποίο θα μπορέσετε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε προγράμματα από το startup του υπολογιστή σας.

Αφού το κατεβάσετε, η εγκατάσταση είναι πολύ απλή, μόλις τρέξει το πρόγραμμα ελέγχει το σύστημά σας και σας πληροφορεί για όλα όσα συμβαίνουν κατά την έναρξη του υπολογιστή.


αργεί να φορτώσει τα windows

Πατώντας το enable στο Applications Populatiry θα δημιουργηθεί μία λίστα με το πόσο χρησιμοποιούνται οι εφαρμογές που εκκινούν έτσι ώστε να κρίνετε ποιες θα απενεργοποιήσετε και ποιες όχι, επίσης μπορείτε να ορίσετε εσείς το πότε θέλετε να εκκινούν οι εφαρμογές αυτές πχ μετά από κάποια ώρα.

Αφού κάνετε τις ρυθμίσεις που εσείς θέλετε βάση των αναγκών σας κάνοντας επανεκκίνηση θα διαπιστώσετε σημαντική διαφορά στην έναρξη του υπολογιστή σας.

Διαβάστε επίσης : Ανάκτηση δεδομένων – Τα καλύτερα προγράμματα data recovery

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως να αυξήσετε την ασφάλεια στην πλοήγηση σας στο internet.

Εάν δεν έχετε διαθέσει χρόνο ακόμα στο να διαμορφώσετε το απόρρητο και ασφάλεια του προγρά…