ΑΡΧΙΚΗ ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Πως θα στείλετε τις φωτογραφίες των διακοπών σας με email, αλλά και αρχεία μεγάλου όγκου.

Πως θα στείλετε τις φωτογραφίες των διακοπών σας με email, αλλά και αρχεία μεγάλου όγκου.

5,531
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Αποστολή φωτογραφιών με email.

Ο διαμοιρασμός αρχείων μεγάλου όγκου μέσω email δεν είναι κάτι καινούργιο να αποτελεί είδηση στην εποχή του cloud. Υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες στο Internet που κάνουν αυτή τη δουλειά μια χαρά. Πως θα σας φαινότανε όμως να μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες των διακοπών σας αλλά και τα video που τραβήξατε από την παραλία στους φίλους σας και να τα μοιραστείτε μαζί τους προσωπικά μέσω email, χωρίς να χρειάζεται να τα κάνετε shared σε κάποιο social network.

Όλα τα παραπάνω θα τα κάνετε πολύ εύκολα με το Dropjan [www.dropjar.com], το οποίο είναι άξιο αναφοράς τόσο λόγω του ότι σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε αρχεία συνολικού όγκου μέχρι και 10GB χωρίς καμία χρέωση και προβλήματα όσο και για το πραγματικά εντυπωσιακό interface του αλλά και την απλότητά του.

Μόλις μπείτε στο www.dropjar.com καταρχάς θα εντυπωσιαστείτε από το φόντο το οποίο είναι δυναμικό δίνοντας μία ωραία αισθητική στο site, στη συνέχεια θα δείτε κάτω αριστερά ένα εικονίδιο-κουμπί όπου κάνοντας κλικ στο Select Files (εικόνα 1) μπορείτε να επιλέξετε τα αρχεία εκείνα που θέλετε να στείλετε-ανεβάσετε, αν θέλετε να επιλέξετε πολλά αρχεία μαζί το κάνετε πατώντας το Ctrl από το πληκτρολόγιο σας και επιλέγοντας με αριστερό κλικ από το mouse.

Αποστολή φωτογραφιών με email

εικόνα 1

Το επόμενο βήμα είναι να πληκτρολογήσετε τους παραλήπτες στο ειδικό πεδίο του email, (εικόνα 2) όπου θα προσθέσετε και το δικό σας email στο πρώτο πεδίο, φυσικά μπορείτε να προσθέσετε από το add more files και από εδώ περισσότερα αρχεία αν το επιθυμείτε. Στο πεδίο Message μπορείτε να γράψετε μία περιγραφή σαν θέμα και τέλος πατάτε το Start Transfer για να ξεκινήσει η αποστολή των αρχείων σας.

Αποστολή φωτογραφιών με email

εικόνα 2

Όταν ολοκληρωθεί το uploading εμφανίζεται ένα μήνυμα που σας ενημερώνει για την επιτυχή αποστολή των αρχείων σας. Από κάτω θα σας εμφανιστεί και ένα download link το οποίο θα μπορείτε να δώσετε σε όποιον θέλετε να λάβει το αρχείο (εκτός των παραληπτών που έχετε συμπληρώσει προηγουμένως). Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι τα αρχεία σας μένουν στο Dropjar ενεργά για 7 ημέρες ενώ οι παραλήπτες θα ενημερωθούν με email για να μπορούν να τα κατεβάσουν.

To Dropjar κάνει την αποστολή φωτογραφιών με email εύκολη υπόθεση!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είναι το Bluetooth και πως λειτουργεί.

Tο Bluetooth είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μικρής εμβέλειας που επιτρέπει σε…