ΑΡΧΙΚΗ ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αποθηκεύστε τους κωδικούς σας με ασφάλεια.

Αποθηκεύστε τους κωδικούς σας με ασφάλεια.

1,392
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Στη καθημερινότητά μας χρησιμοποιούμε πολλούς κωδικούς πρόσβασης για να κάνουμε χρήση διάφορων υπηρεσιών. Κωδικοί πρόσβασης που έχουν να κάνουν με την ιδιωτικοτητά μας και τα προσωπικά μας δεδομένα, που σημαίνει ότι πρέπει να είναι απολύτως ασφαλείς.

Το keePass είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα διαχείρισης των συνθηματικών σας με σημαντικότερα πλεονεκτήματα ότι είναι δωρεάν και open source ενώ δεν είναι σε πλατφόρμα cloud. Το σημαντικό με το keePass είναι ότι κρατάει τους κωδικούς σας τοπικά στον υπολογιστή/συσκευή και αυτό προσθέτει επιπλέον ασφάλεια κυρίως για αυτούς που δεν θέλουν οι προσωπικοί τους κωδικού να είναι σε κάποιο cloud ή server κάποιας εταιρείας.

Το KeePass επίσης μπορεί να δημιουργήσει για εσάς ισχυρά passwords.

To KeePass είναι διαθέσιμο και σε έκδοση portable ώστε να μην χρειάζεται εγκατάσταση, αλλά και σε mobile έκδοση app για smartphones με το όνομα KeePass2Android Passsword Safe.

Για να είμαστε λοιπόν απόλυτα ασφαλείς με τους κωδικούς πρόσβασης που έχουμε καλό είναι να λάβουμε κάποια μέτρα ασφαλείας για να τους θωρακίσουμε και να κρατήσουμε κάθε κακόβουλη πράξη μακριά.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In ΟΔΗΓΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι καλύτεροι (και οι χειρότεροι) browsers για ιδιωτικότητα το 2021

Ποια προγράμματα περιήγησης ιστού είναι τα καλύτερα για την προστασία των προσωπικών δεδομ…