ΑΡΧΙΚΗ Smartphones Έρχονται τα κινητά χωρίς κάρτες SIM.

Έρχονται τα κινητά χωρίς κάρτες SIM.

3,110
Έρχονται τα κινητά χωρίς κάρτες SIM
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Κινητά χωρίς κάρτες SIM

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple και η Samsung κατέθεσαν πρόταση σε παρόχους κινητής τηλεφωνίας αλλά και κατασκευαστές κινητών συσκευών για τα κινητά χωρίς κάρτες SIM.

Η πρόταση που έχει κατατεθεί, και βασίζετε σε παλαιότερη ιδέα της Apple για κινητά χωρίς κάρτες SIM που υπάρχει στο τελευταίο iPad, το οποίο συνοδεύετε από κάρτα SIM (ενσωματωμένη) της εταιρείας και υποστηρίζει περισσότερους του ενός παρόχου.

Το προτεινόμενο σύστημα κινητών χωρίς κάρτες SIM θα επιτρέπει στους χρήστες των κινητών τηλεφώνων με το νέο ενσωματωμένο κύκλωμα SIM να συνδέεται με οποιοδήποτε πάροχο θέλει ο χρήστης χωρίς κανέναν περιορισμό. Μάλιστα στις συζητήσεις συμετέχουν τελευταία και άλλες εταιρείες επικοινωνιών όπως η AT&T, Orange, Telefonica, Deutsche Telekom.

Οι προδιαγραφές του συστήματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αλλά φαίνεται πως προς το τέλος του 2016 σιγά σιγά θα εμφανιστούν οι πρώτες συσκευές χωρίς SIM.

Η κατάργηση SIM από τα κινητά τηλέφωνα έχει απασχολήσει τους κατασκευαστές εδώ και πολύ καιρό μιας και μπορεί να ελευθερώσει περισσότερο χώρο για τους κατασκευαστές έτσι ώστε να τον χρησιμοποιήσουν για διάφορες άλλες λειτουργίες.

Τέλος να αναφέρουμε και το οικολογικό όφελος με την κατάργηση των καρτών SIM διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι γνωστές μας κλασικές κάρτες κινητής τηλεφωνίας είναι φτιαγμένες από πλαστικό και οι επαφές της από επιχρυσωμένο κασσίτερο. Το Chip είναι φτιαγμένο από πυρίτιο, αρσενικό, φώσφορο και μονοξείδιο του πυριτίου!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In Smartphones

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα smartphone με την μεγαλύτερη ακτινοβολία.

To SAR (SAR – Specific absorption rate) “ρυθμός ειδικής απορρόφησης” απο…