ΑΡΧΙΚΗ Gadgets Ξυπνητήρι θα σας σηκώσει από το κρεβάτι σας.

Ξυπνητήρι θα σας σηκώσει από το κρεβάτι σας.

0
2,773
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Δύσκολο το πρωινό ξύπνημα

Το πρωινό ξύπνημα είναι για τους περισσότερους ανθρώπους πολύ δύσκολη διαδικασία, όταν σηκωθούμε από το κρεβάτι μας μετά από το “10 λεπτά ακόμα” τρέχουμε για να προλάβουμε τη δουλειά μας. Φτάνουμε αγχωμένοι και πολλές φορές χωρίς πρωινό στο στομάχι ξεκινά η μέρα μας χάλια! Σίγουρα κάτι σας θυμίζει…

Παρότι έχουν βγει ξυπνητήρια που χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους για να μας ξυπνήσουν, από ήχους περίεργους μέχρι και ξυπνητήρια που μας ρίχνουν φως στο πρόσωπο για να μας κάνουν να αφήσουμε το κρεβάτι μας πολλές φορές δεν αρκούν και ξυπνάμε αργοπορημένοι ξεκινώντας τη μέρα μας μέσα στο άγχος.

Τη λύση στο πρωινό ξύπνημα από ότι φαίνεται έρχεται να δώσει το Ruggie, ένα Project που βρίσκετε στο KickStarter για να χρηματοδοτηθεί και φαίνεται πως βαδίζει για το εμπόριο αφού βρήκε πολλούς υποστηρικτές και χρηματοδότες που τους άρεσε πολύ σαν ιδέα. 

Το Ruggie είναι ένα χαλάκι που τοποθετείτε μπροστά στο κρεβάτι και έχει ενσωματωμένο ξυπνητήρι το οποίο δεν σταματά μέχρι να σηκωθείς και να πατήσεις επάνω του μερικά δευτερόλεπτα, σκοπός είναι να σε κάνει να σηκωθείς από το κρεβάτι.

Το συγκεκριμένο project ζητά χρηματοδότηση 50.000 δολ. από το KickStarter και έχει ήδη καταφέρει να φτάσει στα 64.261 δολ. μέχρι στιγμής.

Καλό πρωινό ξύπνημα!!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Gadgets

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφαρμογές και συσκευές υγείας που βελτιώνουν τη ζωή μας.

Ζούμε στην εποχή των Applications και των “έξυπνων” συσκευών ή gadget, και είν…