ΑΡΧΙΚΗ Social Ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι έκαναν login στο Facebook σε μια μέρα!

Ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι έκαναν login στο Facebook σε μια μέρα!

0 second read
0
2,148
login στο Facebook
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι έκαναν login στο Facebook σε μια μέρα.

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό ρεκόρ σημειώθηκε την Δευτέρα 24/05/2015 για το βασιλιά του Social Νetwork με το όνομα Facebook, 1 δισεκατομμύριο χρήστες έκαναν login στο προφίλ τους μέσα σε μία μέρα! Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος ο ιδρυτής του την Πέμπτη και φυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού βλέπει το δημιούργημα του να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά που έχει ανακοινώσει το Facebook, αριθμεί περίπου 1.49 δισεκατομμύριο μέλη σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πιστοποιείται ότι τα 2/3 των χρηστών του έκαναν login την περασμένη Δευτέρα και αυτό μόνο ως εντυπωσιακό μπορεί να χαρακτηριστεί. Αξίζει, ακόμα, να σημειωθεί ότι το Facebook είναι το δεύτερο site σε επισκεψημότητα στον κόσμο και τις ΗΠΑ.

Το Facebook έχει δει τον αριθμό των μελών του να αυξάνεται σε ποσοστό 13%, ενώ για την Δευτέρα που πέρασε οι αριθμοί δείχνουν ότι ένας στους εφτά κατοίκους της Γης ήταν συνδεδεμένος στο Facebook.  Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί από όποια σκοπιά και αν τους εξετάσει κανείς, ενώ δείχνουν ότι η πλατφόρμα που μας έμαθε τι σημαίνει social networking παραμένει ισχυρή.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Social

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο και ποιος τα κατέχει.

Τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο και ποιος τα κατέχει. Επί του παρόντος υπάρχου…